SPOR TESİSİ İÇİN TESPİT EDİLEN YERLERDE İNCELEME YAPTILAR

SPOR TESİSİ İÇİN TESPİT EDİLEN YERLERDE İNCELEME YAPTILAR

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve İl Başkanı Mestan Özcan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çerkezköy`de yapılacak spor tesisi alanlarında incelemelerde bulundu.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve İl Başkanı Mestan Özcan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çerkezköy`de yapılacak yatırımlar için belirlenen yerlerde incelemelerde bulundu.

SPOR TESİSİ İÇİN BELİRLENEN YERLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Cuma günü Çerkezköy`e gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ile il yönetim kurulu üyeleri İlçe Başkanı Ümit Kök ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Çerkezköy`de bazı kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden Mustafa Yel ve Mestan Özcan, daha sonra kasım ayında Ankara`da imzalanan protokol gereği Gençlik ve Spor Bakanlığı`nca ilçede yapılacak spor tesisleri için belirlenen yerlerde incelemelerde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök tarafından spor tesisleri için tespit edilen yerler gösterilen Milletvekili Mustafa Yel ve İl Başkanı Mestan Özcan, yatırımların bir an önce başlaması için ilgili kurumlarla yerlerin hazırlanması konusunda temasa geçeceklerini söylediler. Ankara`da yapılan protokol gereği Çerkezköy`de bir Gençlik Merkezi, bin kişilik Kapalı Spor Salonu, sentetik çim saha ve 500 kişilik tribünü olan stadyum ve olimpik yüzme havuzu yapılacak.

DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

Milletvekili Mustafa Yel ve İl Başkanı Mestan Özcan, Çerkezköy ziyaretinde Gençlik Merkezi`ni de ziyaret ederek, burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milletvekili Yel, gençlik merkezine devam eden gençlerle de sohbet edip, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milletvekili Mustafa Yel, Devlet Hastanesi`ni de ziyaret ederek Başhekim Fergan Genç ile görüştü. Hastanede vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Yel, talep ve sorunlarını dinledi. Cuma namazını Fatih Mahallesi`ndeki Mevlana Camii`nde kılan Milletvekili Mustafa Yel ve İl Başkanı Mestan Özcan, burada vatandaşlarla sohbet edip cuma günlerini tebrik etti. Milletvekili Yel, cami bahçesinde namazı bekleyen yaşlı vatandaşların ellerini öperek, `Hayırlı cumalar` dileğinde bulundu.  Son olarak, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`ni ziyaret eden Mustafa Yel, burada vatandaşların sorunlarını dinledi. Ziyaretlere, AK Parti İl Yürütme Kurulu üyeleri, İlçe Koordinatörü İsmail Polat ile çok sayıda partili katıldı.



Anahtar Kelimeler:

MİLLETVEKİLİ AVŞAR, GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK'A TEKİRDAĞ'DAKİ GENÇLİK TESİSLERİNİ SORDU

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BU KEZ ENGELLİLERİ SORDU

AVŞAR BAKANLARA DEPREM BÖLGESİNİ SORMAYI SÜRDÜRÜYOR

MİLLETVEKİLİ AVŞAR: ÇADIRDA EĞİTİM ALAN KAÇ ÇOCUK VAR?