Gündem

Gündem Haberleri

ÜÇ KİŞİ ANKARA`YA GİDİYOR

ÜÇ KİŞİ ANKARA`YA GİDİYOR

Geçen hafta teşkilatlar arasında temayül yapılan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı için Genel Merkez`in 3 ismi Ankara`ya çağırdığı bildirildi..

Çerkezköy İlçe Başkanlığı`na yarın atama yapılması bekleniyor. İlçe Başkanlığı için aday olan dört isimden 3`ü Ankara`ya davet edildi.  İşte o isimler:

ÜÇ İSİM DAVET EDİLDİ

AK Parti?de Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Ercan Erdoğan ve yönetim kurulu üyesi Salih Azbay ile Ümit Kök bugün akşam saatlerinde genel merkeze davet edilen isimler oldu.

Yerel seçimlerde AK Parti?den belediye başkan aday adayı olabilmek için istifa eden Abdullah Öğe?nin yerine, yeni bir ilçe başkanı yarın atanması bekleniyor. Ak Parti Genel Merkezi geçtiğimiz hafta İlçe Teşkilatı`nda temayül yoklaması yapmış ve 4 isim ilçe başkanlığı için aday olmuştu. Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olan eski kadın kolları başkanı Nuran Yeşil`in de isminin temayülde öne çıktığı belirtilmişti. İşte bu isimler arasından üç kişi bugün Ak Parti Genel Merkezi`ne davet edildi.

YARIN 11.00`DA RANDEVU VAR

Ak Parti İlçe Başkan Vekili Ercan Erdoğan, yarın saat 11.00`da genel merkezde olacaklarını belirterek, "Genel Merkezimiz ne karar verecek yarın öğreneceğiz."dedi. Bu arada, siyasi kulislerden gelen bilgilere göre Ümit Kök`ün ismi öne çıkıyor. Ak Parti`de Ümit Kök`ün ilçe başkanı olması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler:

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ