AK PARTİ`DEN GAZETECİLERE GOL YAĞMURU!

AK PARTİ`DEN GAZETECİLERE GOL YAĞMURU!

Çerkezköy`de Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen 15 Temmuz Şehitleri anısına gerçekleştirilen futbol turnuvasında AK Parti, gazetecilere gol olup yağdı: 12-0

15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Zaferi Futbol Turnuvası 2019 Çerkezköy`de başladı. Pazartesi günü üç maçla başlayan turnuvanın bugünkü ayağında AK Parti ile Basın Yayın arasında oynanan maç 12-0 sona erdi. AK Parti`nin 12-0 kazandığı karşılaşmada İl Başkanı Mestan Özcan tam 5 gol atarken, İlçe Başkanı Ümit Kök ise 4 gol attı.

AK PARTİ İLE BASIN YAYIN KARŞILAŞTI

Dün akşam saat 20.00`da 29 Ekim Spor Kompleksi Kapalı Sahası`nda oynanan maçta AK Parti ile Basın Yayın futbol takımları karşılaştı. Maçta AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti futbol takımını oluştururken, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan da ilçe yönetim kurulu toplantısına katılmak için geldiği Çerkezköy`de oynanan turnuvaya dahil oldu. Karşılaşmanın Basın Yayın futbol takımını ise Çerkezköy ve Kapaklı`da görev yapan gazeteciler oluşturdu. Karşılaşmada AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan 5 gol atarken yıldızlaştı. Maçta, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök de 4 gol kaydetti. Karşılaşmanın diğer gollerini ise AK Parti yönetim kurulundan Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı Ercan Bulduk ile Hasan Özaydın paylaştı. Karşılaşmayı AK Parti Futbol Takımı Basın Yayın Futbol Takımı`na karşı 12-0 kazandı.

CUMA GÜNÜ SONA ERECEK

29 Ekim Spor Kompleksi Kapalı Sahası`nda düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Zaferi Futbol Turnuvası`na AK Parti ve Basın Yayın futbol takımları dışında Vergi Dairesi, Çerkezköy Belediyesi, Taşıyıcılar Kooperatifi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, İŞKUR katılıyor. Üç grupta toplam 9 takımın katıldığı turnuva pazartesi günü başladı, 12 Temmuz Cuma günü 21.00`da oynanacak final maçı ile sona erecek.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?