AK PARTİ`DE İLÇE KONGRELERİ NİSAN`A KALDI!

AK PARTİ`DE İLÇE KONGRELERİ NİSAN`A KALDI!

Daha önce 23 Şubat`ta Marmaraereğlisi ile kongrelerine start vereceği açıklanan AK Parti`de Tekirdağ İlçe Kongreleri bir kez daha ertelendi. İlk kongrenin nisan ayında yapılması beklenirken, tam tarihlerin netleşmediği öğrenildi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, geçen ay yaptığı açıklamada 23 Şubat`ta ilçe kongrelerinin 23 Şubat`ta başlayacağını açıklamıştı. Son gelişme olarak kongre tarihlerinin ertelendiği öğrenildi. İlk kongrenin nisan ayında yapılması beklenirken, tam tarihlerin netleşmediği bildirildi.

TARİHLER TAM NET DEĞİL

AK Parti`nin Tekirdağ`da kongre heyecanı  ikinci kez ertelendi. İlk olarak ocak ayında başlayacağı belirtilen kongreler daha sonra şubat ayına ertelenmişti. Son dakika gelişmesi olarak genel merkezden gelen talimatla kongre tarihlerinin bir kez daha uzatıldığı öğrenildi.  AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, geçen ay yaptığı açıklamada kongre tarihlerini açıklamıştı.   İlçe kongrelerinin iki aşamalı olarak yapılacağını belirten Mestan Özcan, ilk kongrenin de 23 Şubat`ta  Marmaraereğlisi ilçesi ile başlayacağını açıklamıştı. Daha sonra Kapaklı, Ergene ve Muratlı, Şarköy ilçe kongrelerinin yapılacağını belirten Özcan, son kongrenin 26 Temmuz`da yapılacağını söylemişti. Ancak, AK Parti Genel Merkezi kongre sürecini yeniden erteledi. Kongrelerin nisan ayında başlaması beklenirken tarihlerle ilgili net bir bilgi bulunmuyor. Mart ayının ilk haftası yapılması planlanan Kapaklı İlçe Kongresi`de nisan ayına kaldığı belirtilirken, Mayıs`ta düşünülen Çerkezöy İlçe Kongresi ise Haziran olarak tahmin ediliyor.

İL BAŞKANI ÖZCAN DOĞRULADI

Genel Merkez talimatıyla kongreler ileri bir tarihe alınırken, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, "Seçimsiz bir dönem olduğu için daha detaylı çalışma yapmamıza olanak sağlamak adına acele etmeyeceğiz inşallah. Ertelenecek büyük bir ihtimal. Tarihler tam net değil. " açıklamasını yaptı.

 



Anahtar Kelimeler:

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK