ÇERKEZKÖY`DEN KAPAKLI`YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ÇERKEZKÖY`DEN KAPAKLI`YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin`e `Hayırlı olsun` ziyaretinde bulundu.

AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanı Ümit Kök, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin`e `Hayırlı olsun` ziyaretinde bulundu.  Meclis Üyeleri`ni kapıda karşılayan Başkan Mustafa Çetin, ziyaretleri nedeniyle AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök ve meclis üyelerine teşekkür etti.

KATAR ZİYARETİNİ ANLATTI

Ziyarete AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, meclis üyeleri Sait, Yazı, Adem İçli, Neziha Temür, Hasan Karaca, İrfan Ak, Mehmet Han Atbaşı, Mahmut Göçmez, Fatma Esen katıldı. 31 Mart seçimlerinde Kapaklı Belediye Başkanlığı`na seçilen Mustafa Çetin`e `Hayırlı olsun` ziyareti yapan AK Partililer, Çetin ile bir süre sohbet etti. Kapaklı`ya önemli hizmetler yapabilmek adına çalışmalara başladığını belirten Mustafa Çetin, "40 günlük başkan olarak Katar`a ziyarette bulunduk. Amacımız, Kapaklı`ya yatırımcılar getirmek. Bazı projelerimiz var. Bu projeleri Katar`dan yatırımcılarla gerçekleştirmek istiyoruz. Çok güzel bir gezi oldu. Önemli girişimlerde bulunduk."dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı ile sona erdi.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR