Gündem

Gündem Haberleri

ÇAT KAPI GELEBİLİRLER

ÇAT KAPI GELEBİLİRLER

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları, "Yeni seçmen doğum günü projesi" ile ses getirdi. Gençler, 31 Mart`ta ilk kez oy kullanacak gençlere sürpriz doğum günü partisi düzenliyor!

AK Parti Gençlik Kolları, 31 Mart 2019 seçimleri öncesi dikkat çeken bir projeye imza attı. Gençlik Kolları`ndan Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Ahmet Yıldırım ve Ahmet Akyol`un da katılımıyla gençler, bu yıl ilk kez oy kullanacak olan gençlerin evini ziyaret ederek, sandık başına gitmelerini `Doğum günü` pastası ile kutluyor.

YENİ SEÇMEN DOĞUM GÜNÜ PROJESİ

Çerkezköy`de AK Parti İlçe Gençlik Kolları, ilginç bir projeyle dikkat çekti. Gençler, bu yıl ilk kez oy kullanacak gençlere sürpriz doğum partisi düzenliyor. Projeye Gençlik Kolları`ndan Belediye Meclis Üyeliği`ne aday olan AK Partili Ahmet Yıldırım ve Ahmet Akyol da destek veriyor. Gençlerle birlikte evlere misafir olarak giden Cumhur İttifakı Adayı Süleyman Kozuva`nın listesinden belediye meclis üyesi adayı olan Ahmet Yıldırım, "Ak gençlik olarak çat kapı `yeni seçmen doğun günü projesi` başlattık. Çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bugüne kadar 15 yeni seçmen arkadaşımızın doğum gününü kutladık. Aralarında ilk kez oy kullanacak olan engelli kardeşimiz Meliha Bektaş da bulunuyor. Bizim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. 31 Mart`a kadar bu projemizi sürdüreceğiz. Sloganımızda hazır olun her an sizinde çat kapı doğum gününüzü kutlayabiliriz. Yaparsa gençler yapar! Yaparsa Kozuva yapar düsturuyla çalışmamıza devam ediyoruz."açıklamasında bulundu.

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI