Gündem

Gündem Haberleri

ÇERKEZKÖY`DE TEMAYÜL YOKLAMASI

ÇERKEZKÖY`DE TEMAYÜL YOKLAMASI

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı için teşkilat üyeleri arasında temayül yoklaması yapıldı. Temayüle 5 aday katıldı.

AK Parti`de Tekirdağ İl Başkanı`ndan sonra istifa eden Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe`nin yerine ilçe başkanı belirlenecek. Öğe`nin istifasının ardından İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Erdoğan`ın vekalet ettiği ilçe başkanlığı için bugün temayül yoklaması yapıldı. Temayül yoklamasına 4 AK Partili isim katıldı.

4 ADAY ÜYELERİN KARŞISINA ÇIKTI

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı için bugün yapılan temayül yoklamasına vekaleten ilçe başkanı olan Ercan Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Salih Azbay, AK Parti eski Meclis Üyelerinden Süleyman Ak ve yine ilçe yönetim kurulu üyesi Ümit Kök katıldı. Eski kadın kolları başkanı ve Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Nuran Yeşil`in de ismi geçti temayül yoklaması için ancak Belediye Başkan Aday Adayı olması nedeniyle ilçe başkanlığı seçimine katılmadığı öğrenildi.

Seçimde, kadın kolları, gençlik kolları, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri oy kullandı.

Bugün yapılan oylamanın sonuçları merakla beklenirken, temayülün devam ettiği belirtildi. Bu arada, Çerkezköy eski ilçe başkanlarının da birebir mülakatla görüşleri alındığı belirtildi. AK Parti İlçe Başkanı temayül yoklaması ve ilçe eski başkanlarının görüşleri doğrultusunda değerlendirilerek belirlenecek. İlçe Başkanı`nın bugün de belirlenebileceği bir hafta içerisinde belirlenebileceği konuşuluyor.



Anahtar Kelimeler:

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ