AK PARTİ`DEN BAYRAM FOTOĞRAFLARI

AK PARTİ`DEN BAYRAM FOTOĞRAFLARI

Ak Parti Ramazan Bayramı`nın ilk gününde bayramlaştı. İlçe Başkanı Ümit Kök`ün misafirleri ağırladığı bayramlaşma programına Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva da katıldı.

Ramazan Bayramı nedeniyle siyasi partilerde bugün bayramlaşma yapıldı. Çerkezköy Belediyesi`ndeki ilçe protokolünün `Bayramlaşma` programının ardından AK Parti de ilçe binasında partililer ve ilçe yönetimi arasında bayramlaşma düzenlendi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, bayramlaşma törenine katılanlarla tek tek tokalaşarak, bayramını kutladı. İlçe Başkanı Ümit Kök`e yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. AK Parti`deki bayramlaşma törenine 31 Mart Yerel Seçimleri`nde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva da katıldı. Kozuva seçimlerin ardından geldiği parti binasında ilçe yönetim kurulu ve partililer tarafından sıcak bir ilgiyle karşılandı.

HERKESİN BAYRAMINI CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM

AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök, "Bayramlarımızın güzelliğini yaşamaktayız. Daha güzel bayramlara birlikte kavuşmayı Cenab-ı Hak bizlere nasip ederim. Bayramlar birlik ve beraberliğimizi gösterdiğimiz en güzel günlerden biridir. Bugün bayramlaşma törenimize katılan herkese teşekkür ediyor, Ramazan Bayramları`nı canı gönülden kutlarım." ifadelerini kullandı.

NİCE BAYRAMLAR YAŞAMAYI NASİP ETSİN!

Bayramlaşmaya katılan ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva`da,  bayramların güzelliğine vurgu yaparak, "Hepimiz bayramda bir başka coşku yaşıyoruz. Bu bizim millet olarak, birliğimiz, beraberliğimiz ve dayanışmamızdan kaynaklı bir ruha dönüşüyor. Herkesin bayramını tebrik ediyorum. Nice bayramlar inşallah hep birlikte yaşamayı Allah bize nasip eder."diye konuştu.

Programa AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ile partililer ve Çerkezköylü vatandaşlar katılırken, baklava ve çay ikramı yapıldı.



Anahtar Kelimeler: