Gündem

Gündem Haberleri

AK PARTİ`NİN PLANI NE?

AK PARTİ`NİN PLANI NE?

Salı günü partiyi seçime götürecek ilçe başkanlarının atamasını yapan AK Parti Genel Merkezi, 31 Mart öncesi seçim stratejisini ilmek ilmek dokuyor! İlçe Başkanları atandı, sırada belediye başkan adayları var!

Tekirdağ`da haftalardır Ak Parti`nin ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması beklenirken,  seçim öncesi adaylık için istifa eden ilçe başkanlarının yerine atamalar gerçekleşti. Salı günü gece yarısında yapılan 5 ilçe başkanı atamasının ardından gözler ilçe belediye başkan adayına çevrildi. Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik`in katılımı ile bu pazar öğleden sonra 14.30`da `Aday tanıtım` programı ile noktalanacak. Ancak öncesinde, ilçe başkanı atamaları siyaset kulislerini `müneccim`e çevirdi. Herkes, tahmin yapıyor!

KAPAKLI VE ÇERKEZKÖY ANLAMLI

Kapaklı ve Çerkezköy`de `Seçimi` almak isteyen AK Parti, ilginç bir çıkışla, taban ve teşkilatlarda yankı bulan adaylar teşkilatların başına getirdi. Abdullah Öğe`ye yakınlığı ile bilinen mevcut yönetimi güçlü ve ayakta tutacak Ümit Kök Çerkezköy İlçe Teşkilatı`nın başına geçirilirken, Kapaklı`da ise yine ilçede teşkilatların tamamında karşılığı olan bir dönem İl Başkan Yardımcılığı da yapan Ercan Üçel getirildi. Bu arada, Belediye Başkan Aday Adayı olan Ercan Üçel, bu atamayla aday adaylığını da düşürerek, İlçe Başkanı olmuş oldu. Ercan Üçel`in ilçe başkanı olmasının ise farklı bir anlamı olduğu AK Parti Genel Merkez kulislerinde konuşuluyor. Üçel ile birlikte AK Parti ve MHP İttifakı`nın da Kapaklı`da kavileşeceği genel merkez kaynakları tarafından vurgulanıyor!

Herkesin ittifakı ile öne çıkan adaylar, AK Parti Genel Merkezi tarafından `Yerli yerinde` bulunurken, seçim stratejisinin ikinci adımı ise bugün yarın açıklanacak Belediye Başkan Adayları ile açığa çıkacak! 

İŞTE BURASI BAMTELİ!

Genel Merkez, kulislerindeki derin kaynaklardan gelen gayri resmi haberler, AK Parti`nin İlçe Belediye Başkan adaylarını da aynı hassasiyetle seçtiği yönünde. Çerkezköy ve Kapaklı`da `birleştirici formül` ile belirlediği adaylarla AK Parti seçime gidecek! İlçe Yönetimleri ile adeta bu adayların önü açıldığı konuşuluyor. AK Parti Teşkilatları`nın daha güçlü bir efekt yapması için, açıklanacak adayın yanında tüm adayların da yer almasını sağlanacak şekilde, kaynaşma sağlayacak bir açılım yapacak! AK Parti ve MHP İttifakları da Genel Merkezler eliyle, güçlendirilerek, 31 Mart seçim manifestosu yerele yayılacak! Parti teşkilatları genel merkez eliyle, birbirine yaklaştırılacak. Tek aday ancak, sahada geniş bir yelpaze ile çalışma yürütülecek.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?