ÜLKEDE KRİZ VAR ALGISI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORLAR

ÜLKEDE KRİZ VAR ALGISI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORLAR

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı?nı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çetintaş`ı MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetimi karşıladı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri  Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı?nı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çetintaş`ı MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetimi karşıladı.

Ziyarette MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, "2017?deki referandumdan beri AK Parti teşkilatı ve MHP Teşkilatı çok iyi profil oldu. Başkanımızla yeni yönetimimizle kol kola Cumhur İttifakının başarısı için çabalayacağız.Teşkilat olarak sahaya indik vatandaşların talep ve isteklerini dinleyip çözüm için çabalayacağız. Ülkemizde iyi şeyler oluyor, fakat farlı algı yaratmaya çalışılıyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs salgınında gösterdiğimiz başarı örnek oldu. Karabağ olayında da ülkemizi savaşa çekmeye çabaladılar. Birlikten kuvvet doğar sözüyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz?dedi.

Samimi ortamda geçen ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Başkan Kamil Çetintaş,?Yönetimimizi kurduk iade-i ziyaretler sonrası sahaya inip seçimlere kadar çalışacağız. Hedefimiz Cumhurbaşkanlığı seçimleri, sonrasında yerel seçimler olacaktır. Misafirperverliğinden dolayı Başkan Aydeniz?e teşekkür ederiz, birlikte çalışmalarımızı yürüteceğiz? dedi.

 



BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL