Gündem

Gündem Haberleri

MEKANIN CENNET OLSUN!

MEKANIN CENNET OLSUN!

Çerkezköy`ün en uzun süreli İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak 13 yıl görev yapan Ahmet Hamdi Zenginal`i ölümünün birinci yılında rahmetle anıyoruz... Zenginal, geçen yıl 29 Temmuz`da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmişti.

Tekirdağ Çerkezköy`de uzun yıllar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Ahmet Hamdi Zenginal, ölümünün birinci yılında unutulmadı. Hafızalardaki yerini koruyan Zenginal`ın kendisi gibi eğitimci çocukları sosyal medya hesaplarından bu fotoğrafı paylaşarak, babalarını yad ederken, eğitim camiasının da hafızasını yeniledi.

MART AYINDA EMEKLİ OLMUŞTU

26 Şubat 2001 tarihinde Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy`de 13 yıl üç ay 20 gün görev yaptıktan sonra 16 Haziran 2014 tarihinde Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü?ne eğitim uzmanı olarak atanmıştı. Bir süre buradaki görevine devam eden Zenginal geçen yıl mart ayında emekli olmuştu. Emekliliğin tadını çıkaramayan Zenginal, 4 ay sonra ziyarete gittiği memleketi Rize`de geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybederken, sevenlerini ve eğitim camiasını üzmüştü. Zenginal, memleketi Rize`de defnedilmişti.

Dün, kendisi gibi eğitimci olan Kadir Reis Zenginal, işte bu fotoğraf eşliğinde "Babam, mekanın cennet olsun" paylaşımında bulundu.

 



Anahtar Kelimeler:

VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI