İKİ ÇETİN, ÇETİN GROUP`TA BULUŞTU

İKİ ÇETİN, ÇETİN GROUP`TA BULUŞTU

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, son dönemlerle yurt dışındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`e, Çetin Group Merkez binasında ziyarette bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kendisi gibi Çetin soy ismine sahip Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`i ziyaret etti.  

ÇOSB (Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi) içerisinde faaliyetlerini sürdüren Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin`i, Çetin Group Merkezi binasında misafir etti. Üretim ve hizmet sektöründeki şirketleriyle 10 bine yakın istihdam sağlayan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile bir süre sohbet eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, bu ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı.

Belediye Başkanı Çetin, son olarak Dubai`deki Atak Helios fabrikası ile dikkat çeken, Çetin Group`un patronu Ahmet Çetin`e yaptığı ziyaretin ardından, "Bölgemizin seçkin firmalarından Çetin Group?u ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile bir araya geldik. Misafirperverliği için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM