HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ÖĞRENCİLERDEN HAYIRSEVERE BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI

ÖĞRENCİLERDEN HAYIRSEVERE BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencilerinden okulun hayırseveri işadamı Ahmet Çetin`e babalar günü ziyareti. Öğrencilerin ziyaretinden ötürü duygulanan Çetin, başarılarıyla her daim gurur duyduğunu söyledi.

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencilerinden Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`e babalar günü ziyareti. Okul Müdürü Fahrettin Karaman, Fizik Öğretmeni Selçuk Özel ve öğrencileri kabul eden işadamı Ahmet Çetin, babalar günü ziyaretinden ötürü teşekkür ederken, öğrencilerin başarılarından her daim gurur duyduğunu söyledi.

18 Haziran`da Kuruluşu`nun 22. Yıldönümü`nü kutlayan Çetin Group`ta Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`e hayırseveri olduğu Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencilerinden anlamlı ziyaret. 21 Haziran Pazar Günü kutlanacak `Babalar Günü` nedeniyle hayırsever işadamı Ahmet Çetin`i ziyaret eden çiçek vererek `babalar günü`nü kutladı. Öğrencilere başarılar dileğinde bulunan Çetin, Babalar Günü kutlaması için teşekkür ederken, eğitim ve öğretime başladığı günden beri başarılı projelere imza adan Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencilerinin bu başarılarından her daim gurur duyduğunu belirtti.

3 PROJEYE DE SPONSOR OLACAK

Babalar Günü nedeniyle Ahmet Çetin`i ziyaret eden Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri aynı zamanda,  TÜBİTAK İHA Yarışması, TEKNOFEST İnsansız Su Altı Araçları Yarışması ve APİS Model Uydu Yarışması`na katılacaklarını anlatarak çalışma yaptıklarını anlattı.  Hayırsever işadamı Ahmet Çetin, bu üç proje için de öğrencilere sponsor olma sözü verirken, her zaman öğrencilerin yanında olduğunu ve projelerini destekleyeceğini vurguladı.

Ziyaret sırasında Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi Okul Müdürü Fahrettin Karaman ise, proje yürütücüsü Fizik öğretmeni Selçuk Özel ve öğrencilerine çok güvendiğini, üç proje de iddialı olduklarını söyledi.  Karaman, "Bizi her zaman destekleyen hayırseverlerimiz Seval-Ahmet Çetin`e çok teşekkür ederiz." dedi.



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI