Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

AHMET ÇETİN`DEN BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİYE TEBRİK

AHMET ÇETİN`DEN BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİYE TEBRİK

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi`nin TÜBİTAK projelerinde bölge birincisi olan öğrencisi Emre Muncuğ, başarısını okulun hayırseveri Ahmet Çetin ile paylaştı.

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı  Ahmet Çetin, geçtiğimiz günlerde TÜBİTAK projelerinde `Minör Meteor Yağmurlarının tespiti ve Analizi` projesi ile bölge birincisi olan Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi Emre Muncuğ`u misafir ederek, tebrik etti.

TÜBİTAK 52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında bölgesel proje değerlendirmelerinde Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Emre Muncuğ, fizik alanında İstanbul Avrupa Bölgesi yarışmasında 1. olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kanmıştı. Dün başarılı öğrenci Emre Muncuğ, Okul Müdürü Fahrettin Karaman ile birlikte okulun hayırseveri Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile bu başarısını paylaştı.

Elde ettiği birincilik ile Türkiye finallerine katılmaya hak kaanan Muncuğ`u Çetin Group`ta misafir eden hayırsever iş insanı Ahmet Çetin, bir de tablet hediye verdi. Hayırsever Ahmet Çetin, "Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencilerinden Emre Muncuğ`u, TÜBİTAK projelerinde `Minör Meteor Yağmurlarının Tespiti ve Analizi` projesi ile bölge birinciliği kazandığı için tebrik ederiz. Büyük Çetin Group Ailesi olarak başarıyla yürüdüğü bu yolda her zaman yanında olacağız." ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:

BÜYÜKYONCALI’DA ÇİBÖREK ŞENLİĞİ COŞKUSU

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI