GÖKYÜZÜNDE KAHRAMANLIK DESTANI YAZANLARI UNUTMADI

GÖKYÜZÜNDE KAHRAMANLIK DESTANI YAZANLARI UNUTMADI

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin Hava Şehitleri`ni Anma Günü`nde Atatürk`ün `İstikbal Göklerdedir` sözüne atıfta bulunarak şehitlerimiz için bir anma mesajı yayımladı.

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ahmet Çetin Hava Şehitleri`ni unutmadı. 15 Mayıs Hava Şehitlerini Anma Günü`nde yayımladığı mesajında şehitlerimizi bir kez daha andı.

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 15 Mayıs Hava Şehitleri`ni anma mesajında, "İstikbal ve İstiklal uğruna gökyüzünde kahramanlık destanı yazan Hava Şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz." ifadelerine yer verdi.

ATATÜRK?ÜN EMRİYLE KURULDU

Atatürk?ün emriyle kurulmuş olan Türk Tayyare Cemiyeti?nin kuruluş yönergesindeki ?36. madde? ile 27 Ocak günü Türkiye Tayyare Şehitlerini Anma Günü olarak kabul edilmiştir. Daha sonra Türk Hava Kurumu?nun 1935 yılında aldığı bir kararla törenlerin 15 Mayıs gününde yapılmasına karar verilmiştir. Son değişikliğe kadar 1935 yılından itibaren Hava Şehitlerini Anma Günü törenleri yapılmaktaydı. Artık 15 Mayıs Hava Şehitlerini Anma Günü resmi olarak yapılmamaktadır.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM