MHP`LİLER EVDE KALARAK ALPARSLAN TÜRKEŞ`E ANMA VİDEOSU ÇEKTİ

MHP`LİLER EVDE KALARAK ALPARSLAN TÜRKEŞ`E ANMA VİDEOSU ÇEKTİ

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetim kurulu bu yıl, korona virüsü nedeniyle Alparslan Türkeş`i evlerinden çektikleri video ile ölüm yıldönümünde andı.

Bugün Merhum MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş`in hayatını kaybedişinin 23. yıldönümü. MHP`liler hem evde kaldı hem de Alparslan Türkeş`i anmayı ihmal etmedi.

MHP ÇERKEZKÖY TEŞKİLATI`NDAN KOVİD 19 TEDBİRLERİYLE ANMA PROGRAMI

4 Nisan Alparslan Türkeş`in vefat yıldönümü nedeniyle MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı bir anma programı düzenledi. Ancak bu kez anma programı korona virüsü nedeniyle `evde kal` çağrısına uyan MHP`lilerce, evde çekilen video ile gerçekleşti. MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz başta olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri evlerinden Alparslan Türkeş`ten birer söz paylaşarak, vefatının 23. yılında onu bir kez daha andı. Vedeolu anma programında konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, şunları dedi:

TABUTLUKLARA SAĞMADIN TARİHE DE SIĞMAZSIN

"Bugün 4 Nisan 2020 Başbuğumuz Alparslan Türkeş`in  vefatının 23`üncü seneyi devriyesi. Bütün dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan kovid 19 hastalığı sebebiyle devletimizin ve yetkililerimizin sesine kulak verip evlerimizde kalıyoruz. Bu yıl toplu bir anma programı yapamıyoruz. Fakat Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak evlerimizden de olsa Başbuğumuzu rahmetle ve saygıyla yad ediyoruz. Başbuğum, bundan yaklaşık yarım asır evvel bizlere, `Biz bu aziz millete müreffeh kuvvetli ve büyük bir Türkiye taahhüt ediyoruz. Kendimizi bu milletin ve Türklüğün yoluna adıyor başlarımızı koyuyor` demiştin. Bizlerde bugün senin açtığın yolda senin izinde liderimiz Devlet Bahçeli Bey`in emrinde yılmadan yorulmadan yürüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı seni Rahmetle ve saygıyla yad ediyor. Tabutluklara sığmadın, tarihe de sığmazsın."

MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı`nca hazırlanan ve tüm yönetim kurulu üyelerinin katıldığı Alparslan Türkeş`i anma video çekimi, Türkeş`in görüntüleri eşliğinde sona eriyor.

İŞTE O VİDEOLU ANMA...

 

 



Anahtar Kelimeler: