BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPMALI

BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPMALI

AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök`ün ardından MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz de Trakya Flaş Haber`e açıklamalarda bulunarak, Yengeler A.Ş`ye tepki gösterdi!

MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın Belediye`nin bir kurumu olan Personel A.Ş yönetimine yaptığı atamalara tepki gösterdi. Aydeniz, "Bunun izahatını Belediye Başkanı yapmalıdır" diye konuştu.

YENGELER A.Ş TEPKİSİ

Trakya Flaş Haber`de yayınlanan Yengeler A.Ş başlıklı haberin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve belediye meclisi sessizliğe bürünürken,  siyasilerden birbir tepkiler gelmeye başladı. Önce AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök, ardından da MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Belediye şirketine yapılan atamalarla ilgili tepki gösterdi. Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Personel A.Ş`nin yönetim kurulu başkanlığına CHP İlçe Başkanı Engin Camcı`nın eşi İlknur Camcı`yı, yönetim kurulu üyeliklerine ise CHP eski ilçe başkanlarından Metin Dönmez`in eşi Candan Dönmez ve CHP eski ilçe başkanlarından Birol Öztürk`ü getirmişti.

İZAHAT VERMELİ

Yapılan atamalara tepki gösteren MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, "Çerkezköy Belediye Başkanı bunun izahatını yapmalıdır. Yapılan atamaların profesyonel ehliyete dayalımı yapıldığını yoksa kişisel ilişkiler çerçevesinde mi yapmıştır izahat vermelidir. Bu atamalar hem düşündürücüdür hem de manidardır.  Sayın Belediye Başkanı Çerkezköy halkına bir açıklama borçludur. Personel A.Ş basit bir kurum değildir. 300 tane insana istihtam sağlamaktadır. Böyle bir kurum, kimler tarafından yönetiliyor. Bu kişiler 300 kişilik bir kurumu yönetmeye ehliyetli midirler? Açıklama yapmak zorundadır. Özellikle de buradan CHP seçmeninin takdirine bırakıyorum."ifadelerini kullandı.

PAZARTESİ SAHAYA İNİYORUZ!

MHP olarak hafta başından itibaren seçim startı vereceklerini de dile getiren Ahmet Aydeniz, "Bizim hedefimiz Cumhur İttifakı`nın başarısıdır. Cumhur İttifakı`nın kazanımları kişilere indirgenmemelidir. Cumhur İttifakı devletin bekası milletin geleceği için alınmış bir karardır. Teşkilatlar olarak, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli`nin verdiği kararların arkasındayız. Çerkezköy`de MHP olarak adayımız olup olmadığına bakmıyoruz. Biz Cumhur İttifakı olarak pazartesi gününden itibaren sahada olacağız. Partimizin aldığı karar doğrultusunda hareket edeceğiz ve Cumhur İttifakı`nın başarısı için çalışacağız."dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR