YÜZDE 12.98?Sİ 5 AYDA TAMAMLANDIYSA, YÜZDE YÜZÜ KAÇ AYDA TAMAMLANIR?

YÜZDE 12.98?Sİ 5 AYDA TAMAMLANDIYSA, YÜZDE YÜZÜ KAÇ AYDA TAMAMLANIR?

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol, Atatürk ve Öztrak caddelerinin 14 ayda tamamlanamayacağını öne sürerken, ?Sayın Başkan, topladık, çıkardık, çarptık, böldük, biz bu denklemin içinden 14 ayda çıkamadık. Siz nasıl çıktınız çok merak e

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol, TESKİ?nin altyapı çalışmalarını da kapsayan Atatürk ve Öztrak caddelerindeki çalışmalarla ilgili hazırladıkları videoda, ?Sayın Başkan, Topladık, çıkardık, çarptık, böldük, biz bu denklemin içinden 14 ayda çıkamadık. Siz nasıl çıktınız çok merak ettik?? dedi.

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları?ndan yine ilginç bir çıkış geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi) ile Çerkezköy Belediyesi?nin üç koldan başlattığı Atatürk ve Öztrak caddelerindeki alt ve üst yapı çalışmaları ile ?Meydan Altı Otopark? projelerini kapsayan çalışmaların 14 ayda bitirilemeyeceğini iddia eden AK Partili gençler, bir video ile bu durumu anlattı. Renkli çalışmayla şu an çalışmaları devam eden projelere göndermede bulunan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol,  ?14 ayda biteceğini iddia eden ilgili yetkililere bu videoyu ithaf ediyoruz.? dedi ve ?Sayın Başkan, topladık, çıkardık, çarptık, böldük, biz bu denklemin içinden 14 ayda çıkamadık. Siz nasıl çıktınız çok merak ettik?? şeklinde sorusuyla belediye başkanlarına seslendi.

38 AYDA TAMAMLANACAĞINI BULDU?

Video da projeleri etap etap veren Akyol, bugüne kadarki tamamlanma oranlarını yazdı. Geçen süre içerisinde gerçekleştirilen çalışmaların oranlarıyla, 14 aylık sürede bitirileceği belirtilen bütün projenin mukayesesini yapan Akyol, denildiği gibi 14 ayda değil 38 ayda tamamlanacağını söylüyor. Akyol, ?Yüzde 12.98?si 5 ayda tamamlandıysa, yüzde yüzü kaç ayda tamamlanır?? sorusuna ?38 ayda? şeklinde cevap verirken, video da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay?ın da konuşmalarına yer veriliyor.

İşte o video?

 



Anahtar Kelimeler:

VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI