Gündem

Gündem Haberleri

BU KEZ TESKİ`YE VİDEO ÇEKTİLER

BU KEZ TESKİ`YE VİDEO ÇEKTİLER

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları, son günlerde esprili videolarla belediyelere yönelttiği eleştirileri bu kez yaptığı kazı çalışmalarındaki dikkatsizliği nedeniyle TESKİ`ye yöneltti.

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları, altyapı çalışmaları nedeniyle TESKİ`nin kazı alanlarına araçların düşmesini ele alarak esprili bir video çekimiyle eleştirdi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol`un girişimci işadamı olarak konuk olduğu programda TESKİ`nin dikkatsiz kazıları yüzünden oto kurtarma işine girerek bu durumu fırsata çevirdiğini anlattığı parodide,  tedbir alınmadan yapılan kazılara dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına 2017 yılında başlanan ancak henüz tamamlanamayan yarı olimpik yüzme havuzunun 4 yıldır bitmemesine dikkat çekmek için esprili bir `Haber bülteni videosu` hazırlayan AK Parti Gençlik Kolları Çerkezköy İlçe Başkanlığı, bu kez parodi ile Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi`nin  (TESKİ) kazı çalışmalarındaki tedbirsizliği dile getirdi. Altyapı çalışmalarını eleştirirken tedbirsizlik yüzünden kazılan kanallara araçların düşmesini fırsata çeviren bir girişimci iş insanını canlandıran AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol, "CHP belediyeciliği nimet nimet" diyerek bu durumdan memnuniyetini dile getiriyor.

TESKİ`ye yönelik eleştirilerini çektikleri parodi ile dile getiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Akyol,  "Başarısızlığı ile ilham kaynağı olan bir `TESKİ Parodisi` ile vatandaşlarımızın çıkmayan sesi olduk." ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler:

VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI