AK PARTİ ÇERKEZKÖY`DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNİ YAPTI

AK PARTİ ÇERKEZKÖY`DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNİ YAPTI

Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanlığı`nın kongresi bugün yapıldı. Kongrenin tek adayı Ahmet Akyol yeni başkan oldu.

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi, bugün gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan Ahmet Akyol başkanlığa seçilirken, "Bizler genciz inandığımız yolda yürüyeceğiz."dedi.

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Kongresi gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Abdullah Sönmez, yeniden aday olmazken Ahmet Akyol tek aday olduğu kongrede yeni başkan seçildi. Divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Tek liste ile kongreye giden Ahmet Akyol, başkanlığa seçilirken teşekkür konuşmasında gençlik vurgusu yaptı. Akyol, "Bu davanın bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan?a ve gençliğe yakışır bir şekilde sürdüreceğime söz veriyorum. Bizim davamızın kutsallığı kendi nefsine hakim olmuş, her daim teşkilatları için gecesine gündüzüne katan fedakar ve heyecanlı insanlardan oluşmasıdır. Sevgili genç kardeşlerim, belki birkaç sene sonra bazılarımız memleketin yönetiminde söz sahibi olacağız. Ama biz, bazı büyüklerimizin dediği gibi, bu yüzden önemli değiliz. Yönetici olamasak da önemliyiz, üniversiteyi kazanamasak da, bitiremesek de önemliyiz. Sınıfı geçemesek de önemliyiz, başarılı olamasak da önemliyiz. Çünkü bizler bu ülkenin gelecek neferleriyiz. Çünkü bizler genciz, inandığımız yolda önde yürüyeceğiz."diye konuştu.

Kongreye, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Ak Parti Tekirdağ önceki dönem Milletvekili Ayşe Doğan, Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Sönmez, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.

İŞTE YENİ GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU

Ahmet Akyol?un yönetiminde şu isimler yer aldı: Hüseyin Gürenç, Yavuz Bekem, Ömer Düzova, Ahmet yıldırım, Uğur Yalçın, Emre Esen, Ertan Akarsu, Emrah Novruzsoy, Muhammed Turgut Karataş, Rahmi Koçak, Berkan Keskin, Sezer Türkmen, Emre Yazar, Mustafa Şekerci, Emre Kılıç, Teyfik Batumak,  Kayhan koç, Semih Köseoğlu, Okan tütüncü, Gül Üstünyağız, Şeyma Argun, Berna İpek, Mehmet Cemal Turhan, Gökçenur Akkaya, Sevda Kaya, Yasemin Duran, Gönül Aktaş, Nazlı Eser, Hatice Kesken, Semanur Memiş, İmdat Özaydın, Şaban Avcı, Halime Küfrevi, İbrahim Karadayı, Murat Koç,  Yusuf Temur, Erhan Günal, Veysel Koç, Yeşim Sökmen, Tuncay Aksu, Esin Kalem, Süleyman Şenol, Ali Belen ile Muhamed Binici.  



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR