YILDA 350 KİŞİ EMEKLİ EDİYOR

YILDA 350 KİŞİ EMEKLİ EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde `En fazla istihdam sağlayan firma` ödülü alan Çetin Group`u ödüle götüren yolda 7 bine yakın çalışanını sürekli artırmasıyla birlikte her yıl da ortalama 350 kişiyi emekli ettiği ortaya çıktı.

Çerkezköy OSB`de (Organize Sanayi Bölgesi) merkez binası bulunan ve 7 bölge müdürlüğü ile birlikte yurt içi yurt dışında hem üretim hem de hizmet sektöründe faaliyetlerini sürdüren Çetin Group, 7 bine yakın çalışanı ile geçtiğimiz günlerde `En çok istihdam yapan ve sayısını sürekli artıran firma` ödülünü almıştı. Çetin Group, her geçen gün istihdam ettiği personel sayısını artırırken, yıl da da ortalama 350 personelini emekli ettiği ortaya çıktı.

EN ÇOK İSTİHDAM SAĞLAYAN FİRMA

İki hafta önce Çerkezköy`de Tekirdağ İŞKUR Müdürlüğü`nün düzenlediği, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Namık Kemal Üniversitesi ve Trakya Kalkınma Ajansı`nın Desteklediği `Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı`nda, `En çok istihdam yapan ve sayısını sürekli artıran firma` ödülünü alan Çetin Group, mercek tuttuk. Faaliyetlerine 1998 yılında Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin tarafından kurulan `Güvenlik firması` ile başlayan Çetin group, 2000 yılında Temizlik, Lojistik ve Personel taşımacılığı ve Kimya sektöründe faaliyet gösteren Benzo Set firması satın alınarak başladı.  2002 yılında Pazar payı süratle büyüyen güvenlik faaliyetlerinde profesyonel hizmet sunumunu gerçekleştirmek adına Çetin Özel Güvenlik Hizmetleri şirketini kurarak fiziki ve elektronik güvenlik faaliyetlerini tek bir çatı altında toplayan Çetin Group, 2004 yılında Kozmetik üretimi yapmak üzere Atak Farma Kozmetik Şirketi`ni kurdu. Yine aynı yıl Çetin Grup Oto Kiralama şirketi kurularak, araç ve filo kiralama hizmetlerine başlayan Çetin Group, 2005 yılında Atak Farma Şirketi ile kendi üretim tesislerinde kozmetik imalatına başladı. Çetin Group,  2005 yılında kurduğu Çemobsan Mobilya şirketiyle de 2007 yılında mobilya imalatına başladı. Bunlarla yetinmeyen Çetin Group, 2010 yılında CEO insan Kaynakları şirketini kurarak, 4904 sayılı yasa kapsamında IK (İnsan Kayankları) Danışmanlığı hizmetine başladı. 2012 yılında Çetin Group Global pazarda yurt dışında güvenlik hizmeti sağlayan ilk Türk firması oldu. Çetin Group bugün 7 binin üzerinde çalışanı ile üretim ve hizmet sektöründe rol model haline geldi.

AYDA 30 YILDA 350 EMEKLİ

Kariyer ve İstihdam Fuarı`nda Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay`ın elinden ödülünü alan Ahmet Çetin`in Yönetim Kurulu Başkanlığı`nı yaptığı Çetin Group, her ay 30 çalışanını da emekliye ayırıyor. Ayda ortalama 30 kişiyi emekli yapan Çetin Group`ta yılda ise ortalama 350 personel emekliye ayrılırken, istihdam edilen sayısı da sürekli artıyor. Bugün 7 bine yakın çalışanı bulunan Çetin Group`ta Ahmet Çetin`e ait, "Başarı son durak değil devam eden yolculuktur" sözünün bütün emareleri, istatistiklere yansımış durumda.

TÜRKİYE`DE İLK BELGEYİ DE ÇETİN GROUP ALDI

Sürekli ileriye yönelik atılımlarıyla dikkat çeken Çetin Group, istihdama sağladığı katkıyla birlikte kalite ve kurumsallıkta da öncülük ediyor. Çetin Group 2017 yılında Türkiye`de ilk `Geçici İş İlişkisi Belgesi`ni de alan firma olarak üç yıldan beri İŞKUR ile birlikte istihdama katkı sağlıyor.

 



Anahtar Kelimeler: