HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ÇERKEZKÖY`DE 2 AİLE MAHKEMESİ KURULDU

ÇERKEZKÖY`DE 2 AİLE MAHKEMESİ KURULDU

Çerkezköy Adliyesi`nde yeni adli yıl öncesinde iki Aile Mahkemesi kuruldu. Bugüne kadar Asliye Hukuk Mahkemesi`nde görülen aile davaları artık Aile Mahkemesi`nde görülecek.

Çerkezköy Adliyesi bünyesindeki mahkemelere Aile Mahkemesi de eklendi. Aile Mahkemesi yeni adli yılda duruşmalara başlayacak.

ASLİYE CEZA MAHKEMELERİNDE HAKİM SAYISI ARTIRILDI

Adli tatildeki Çerkezköy Adliyesi`nde yeni dönemde Aile Mahkemeleri de görev yapacak. Çerkezköy`de iki Aile Mahkemesi kuruldu. Daha önce Çerkezköy Asliye Hukuk Mahkemeleri`nde görülen aile davaları yeni adli yılın başlamasıyla birlikte Aile Mahkemeleri`nde görülmeye başlayacak. Ayrıca son HSK atamalarıyla birlikte adli tatil öncesinde Çerkezköy 4. Asliye Ceza Mahkemesi ve 5. Asliye Ceza Mahkemesi`nde de hakim sayısı artırıldı. İki yeni hakim bu iki asliye ceza mahkemesine atandı.

ADLİYEDE MAHKEME SAYISI 12 OLDU

Çerkezköy Cumuhriyet Başsavcılığı`ndan edinilen bilgiye göre yeni Aile Mahkemeleri ile birlikte Adliye`de toplam 12 Mahkeme 1 Sulh Ceza Hakimliği oldu. Buna göre Çerkezköy Adliyesi`nde 5 Asliye Ceza Mahkemesi, 2 Asliye Hukuk Mahkemesi, 2 Aile Mahkemesi, 1 İcra Mahkemesi, 1 İş Mahkemesi, 1 Sulh Hukuk Mahkemesi oldu.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI