ACİLE GELEN VATANDAŞLAR TAŞ ÜSTÜNDE OTURARAK SIRA BEKLEDİ

ACİLE GELEN VATANDAŞLAR TAŞ ÜSTÜNDE OTURARAK SIRA BEKLEDİ

Çerkezköy Devlet Hastanesi`nin Acil Servisi`nde bazen saatlerce sıra beklemek zorunda kalan vatandaşlar, yaz aylarının gelmesi nedeniyle hastane dışında bekleme alanları oluşturulmasını istiyor.

Çerkezköy Devlet Hastanesi`nin Acil Servisi`ne giden vatandaşlar, yoğunluktan bahçedeki taşlarda oturarak sıra beklemeye başladı. Bazı vatandaşlar, hastanenin bahçesinde taşlara oturarak bekleme alanlarının olmamasından yakındı.

Dün gece Çerkezköy Devlet Hastanesi`nin acil servisine giden vatandaşlar, hastane bahçesindeki taşların üstüne oturarak sıra beklemesi dikkat çekti. Vatandaşlar, yaz aylarının gelmesiyle birlikte hastane içerisinde beklemekten kaçınırken, dışarıda ise bir bekleme alanı olmamasına tepki gösterdi.

VATANDAŞ BAHÇEDE BEKLEME ALANI İSTİYOR

Acil servis içerisinde yoğunluktan yer bulamayan vatandaşlar, bahçe taşlarında oturarak sıra beklerken, çocuğunu acile getiren bir vatandaş, "Yaz geldi artık, insanlar sıra beklerken içeride bunalıyor. Dışarı da sırasını beklemek istiyor ancak burada oturacak hiçbir şey yok. Hasta ve yakınları taşların üzerinde, ya da hasta sedyelerine oturarak beklemek zorunda kalıyor. Hastane yönetiminden artık yaz geldiğini düşünerek, acile gelen benim gibi insanlara bir kolaylık sağlamasını buraya oturma grupları ya da sandalyeler koyulmasını bekliyoruz."talebinde bulundu.

  



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL