Tarih: 22.03.2021 14:52

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA GÜNLÜK DENETİMLER SÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanlığı`nın ?Dinamik Denetim Modeli Faaliyetleri? konulu genelgesi kapsamında Çerkezköy Kaymakamlığı koordinesinde oluşturulan ekipler dün ve bugün yeme-içme yerleri, şehir içi toplu ulaşım araçları, otel ve konaklama tesislerini denetledi.

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban öncülüğünde koronavirüs tedbirleri kapsamında `Dinamik Denetim Modeli Faaliyetleri` konulu genelge her gün uygulanıyor. 19-25 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek denetimlerde; yeme-içme yerleri ile şehir içi toplu ulaşım araçlarına yönelik denetimler, haftanın her gününü kapsayacak şekilde sürdürüleceği bildirildi. Bu doğrultuda dün ve bugün denetimler yapıldı.

DENETİMLERDE DİKKAT EDİLEN HUSUSLAR

Denetimlerde, kişilerin yeme, içme ve dinlenme ihtiyaçlarını gidermek amacıyla maskesiz şekilde bir süre bulundukları yeme içme yerlerinde, oturma düzeni planının hazırlanıp hazırlanmadığı ve müşterilerin rahatlıkla görebileceği yerlere asılıp asılmadığı ile Hayat Eve Sığar (HES) kodu kontrolü yapılarak müşteri kabul edilmesi hususlarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Denetimlerde, kurallara aykırı durumların bir an evvel giderilmesinin sağlanacağı bildirildi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —