Tarih: 17.09.2020 17:58

ÇERKEZKÖY?DE COVİD -19 DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

?Sağlık İçin Hepimiz İçin?  parolası ile Covid -19 Tedbirleri kapsamında Çerkezköy?de yapılan denetimler devam ediyor. Çerkezköy Kaymakamı  Atilla Selami Abban, Cumhuriyet Mahallesi,  Çerkezköy Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Kızılpınar Mahallesi`nde  denetimler gerçekleştirdi ve vatandaşlar ile işyerleri sahiplerine maske, sosyal mesafe ve el hijyeni konularında uyarılarda bulundu.

Denetimlere Çerkezköy  Kaymakamı  Atilla Selami Abban Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Öner, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, muhtarlar, oda temsilcileri, sağlık müdürlüğü personelleri katıldı.

Denetimler sırasında Kaymakam Atilla Selami Abban basın mensuplarına açıklamalarda bulundu, "Koranavirüs salgınıyla mücadele amacıyla alınan tedbirler ile belirlenen kurallar noktasında, gerek işletme sahiplerinin ve hizmet sağlayıcıların gerekse vatandaşlarımızın bilinçlendirilmelerini ve tedbir/kurallara en üst seviyede uymalarını sağlamak amacıyla denetimlerin kesintisiz ve süreklilik teşkil edecek şekilde gerçekleştirilecek, kurallara uyan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tedbirlere en katı şekliyle dikkat etmemiz lazım, İlçemizde yapılan denetim ve kontroller esnasında İzolasyon kurallarına uymayan vatandaşımıza, maske takmayan vatandaşımıza idari para cezası uygulandı? dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —