HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

TRAKYA FLAŞ HABER`İN 9. SAYISI ÇIKTI!

TRAKYA FLAŞ HABER`İN 9. SAYISI ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı bugün çıktı. Her hafta sayfalarındaki haberleriyle gündeme damgasını vuran Trakya Flaş Haber, 9. sayısını çıkardı.

Trakya Flaş Haberin 9. sayısı  çıktı. Her hafta salı günleri yayımlanan gazetemizin, yeni baskısında Çerkezköy Otogar`ı manşet oldu. Otogar`da bir süreden beri ısıtıcılar çalışmadığı için hem otogar çalışanları hem yolcuların üşüdüğü belirtiliyor....

Manşette, "Donuyoruz" haberinin yer aldığı yeni sayımızda, ayrıca hafta sonu pazar günü yapılan seçimle TBMM Başkanı olan Tekirdağ Milletvekilimiz Mustafa Şentop birinci sayfa haberi oldu. Kara Kutu her zamanki gibi ilginç yazısıyla yer alırken, Haftada 1 adı ile yazan Ünal Fırat, DSP`den sürpriz bir şekilde Belediye Başkan Adayı olan Metin Dönmez`in sosyal demokratlara mesajları yer aldı.

Bölgenin en ciddi gazetesi Trakya Flaş Haber yeni sayısında 31 Mart`ta yapılacak yerel seçimlerinde nabzını tutuyor. Belediye Başkan Adaylarından Cumhur İttifakı Adayı Süleyman Kozuva`nın projeleri ve yaptığı seçim çalışmalarının yer aldığı sayfalarımızda bir başka Cumhur İttifakı adayı Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan`ın `özel` projeleri yer aldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile eski Başkan Ali Ertem arasındaki atışmanın yer aldığı son sayımızda bölgeden ilginç haberler yer aldı. 



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI