HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

83. SAYIMIZ ÇIKTI!

83. SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, bugün çıktı. Yeni sayımızın manşeti Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın efsane güreşçi Yaşar Doğu`nun isminin bir parke verilmesi için gelen talebe verdiği yanıt!

Trakya Flaş Haber Gazetesi 83. sayısı bu kez bir gün önce yayımlandı. Gazeteniz, Kurban Bayramı nedeniyle bugün, arife gününde okuyucularımızla buluştu. Yeni sayımızın manşetinde bir kez daha Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın dikkat çeken uygulaması yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 83. sayısında yine dopdolu! Bu haftaki manşetimiz Çerkezköy Belediyesi`nden Yaşar Doğu isminin ilçedeki bir parka verilmesine yönelik Çerkezköy Yaşar Doğu Spor Külübü`nden gelen talep... Başkan Akay, bu talebe yazılı olarak cevap verme gereği bile duymazken, Türkiye için efsane olan Güreş Milli Takımımız`ın sırtı yere gelmeyen isimlerinden Yaşar Doğu`nun adı bir parka verilmedi.  Detaylar Trakya Flaş Haber Gazetesi`nde...

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla okurlarımızla buluşmaya devam ediyor. Yazarlarımızdan Eylül Özbey ve Edanur Bursalı yeni yazılarıyla bu haftada karşınızda. Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, yeni haftada yeni yazısıyla okurlarımızla buluştu.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde...

 



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI