8 EYLÜL DÜNYA OKUR YAZARLIK GÜNÜ

8 EYLÜL DÜNYA OKUR YAZARLIK GÜNÜ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel: ??Gelecekte söz sahibi olabilmek ancak yüksek okuryazarlık seviyesi ile mümkün olacaktır?dedi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 8 Eylül Dünya Okur Yazarlık Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, okuryazarlığın temel bir insan hakkı olduğuna vurgu yaparak, geleceği yazmak, okumak ve gelecekte söz sahibi olabilmenin yolunun yüksek okuryazarlık seviyesinden geçtiğini kaydetti.

GELECEK İNŞA ETMEK İÇİN OKURYAZARLIK TEMEL AŞAMADIR

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yayınladığı yazılı mesajda şu ifadelere yer verdi: ?Bireylerin hayatlarını dönüştürebilmesi, diğer insanlarla sosyalleşebilmesi ve insani gelişimini tamamlayabilmesi için okuma yazma bilmesi gerekmektedir. Okuryazarlık kişinin sağlığını korumasına, gelirini artırmasına ve sosyalleşmesine imkân sağlamaktadır.?
 Yaşam boyu öğrenmenin ilk basamağının okuryazarlık olduğunu işaret eden Cüneyt Yüksel şu açıklamalarda bulundu: ?Herkes için daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek için okuryazarlık temel aşamadır. Geleceği yazmak, okumak ve gelecekte söz sahibi olabilmek ancak yüksek okuryazarlık seviyesi ile mümkün olacaktır. Dünya Okuma Yazma günü kutlu olsun.?  



PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR