Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

M.EREĞLİSİ YAZA HAZIRLANIYOR

M.EREĞLİSİ YAZA HAZIRLANIYOR

Marmara Ereğlisi ilçesi sorumluluğunda olan, yaklaşık 35 km?lik kıyı şeridi; Tekirdağ Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ortak çalışması ile yaza hazırlandı.

Ekipler plajlardaki kumun kalitesini arttırmak için yoğun bir çalışma içine girdi. Plajlardaki kumu tekrar tekrar eleyerek, vatandaşın hizmetine daha kaliteli kum ve daha güzel plajlar sunmaya hazırlanıyor.

KATI ATIKLAR DA TEMİZLENİYOR

Marmara Ereğlisi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerekli destek sağlanan çalışmalarda, kış ayları boyunca plajları kaplayan yosunların temizliği yapılıyor. Eleme çalışması ile daha kullanışlı ve kaliteli kum elde edilirken, plajlar da temizlenmiş oluyor. Yaklaşan yaz sıcakları öncesi detaylı ve disiplinli bir şekilde temizlik çalışmalarını yürüten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Marmara Ereğlisi Belediyesi temizlik işleri ekipleri, kış ayları boyunca sahillerde biriken katı atıkları da temizliyor. Özellikle halk plajlarında hava şartlarının olumsuz etkileri ile suni kirlenmeden dolayı oluşan kötü görüntüler, ortadan kaldırılıyor. Yapılan çalışmalarla sahillerin Ramazan Bayramı?na hazır hale getirilmesi planlanıyor.

M.EREĞLİSİ MARKA OLACAK

Marmara Ereğlisi sahillerinin ilgi gördüğünü anlatan Belediye Başkanı Hikmet Ata, ilçeyi marka haline getirmek istediklerini ve bunun içinde sahillere önem verdiklerini söyledi.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE, ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

TEKİRDAĞ’DA İÇKİLİ RESTORANDA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

SARAY’DA YARIM TON SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

KAÇAK ALKOLE JANDARMA DARBESİ