ÇERKEZKÖY`DE İNTİHAR GİRİŞİMİ; "VAHAP AKAY`I ÇAĞIRIN"

ÇERKEZKÖY`DE İNTİHAR GİRİŞİMİ;

Çerkezköy Postahane binasının istasyonuna çıkan bir vatandaş intihar girişiminde bulundu.

Çerkezköy`de öğleden sonra heyecanlı dakikalar yaşandı. PTT Şubesi`nin istasyon direğine çıkan bir vatandaş intihar girişiminde bulundu.

Aile problemleri olduğu iddia edilen 35 yaşındaki Deniz M. Çerkezköy PTT Şubesi`nin yanındaki verici istasyonunun tepesinde intihar etmeye kalkıştı. Verici İstasyonu`nun üstündeki Deniz. M, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın gelmesini yoksa atlayacağını söyledi. Olay yerine çevreden bir çok vatandaş toplandı ve emniyet güçlerine haber verildi. 20 dakika içinde olay yerine gelen acil servis, itfaiye ve emniyet güçleri hazırlıklarını yaptıktan sonra şahsı inmesi için ikna etmeye çalıştı.

"ÇEKMESİNLER, İSTEMİYORUM"

Belediye Başkanı Vahap Akay`ın olay yerine gelmemesiyle birlikte polisin ikna çabaları arttı ve şahıs, yarım saatlik bir sürenin ardından indirildi. Emniyet güçleri olay yerinden basını uzaklaştırdı. Çıkış noktasında basın ile karşılaşan şahıs kendini gizleyerek "Çekmesinler, görünmek istemiyorum" demesi dikkat çekti. Polis gözetimine alınan şahıs, ifadesi alınmak üzere Emniyet`e götürüldü.



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL