HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

BEKLENEN GÜN GELDİ

 BEKLENEN GÜN GELDİ

21 Mart?tan sonra bu pazar günü ilk kez sokağa çıkacak olan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşlara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu seslendi.

65 yaş üstü kişiler uzun sürenin ardından yarın (pazar) ilk kez sokağa çıkacaklar. 50 gündür sokağa çıkmayan 65 yaş üstü vatandaşlara uzmanlardan uyarılar gelirken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise bir paylaşımda bulunarak diğer vatandaşlara seslendi.

65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA İZNİ SAATLERİ

İçişleri Bakanlığı genelgesine göre 65 yaş üzeri kişiler 10 Mayıs 2020 Pazar (Yarın) günü saat 11.00-15.00 arasında sokağa çıkabilecekler. Sosyal mesafe ve maske kuralına uygun olarak sokağa çıkacak 65 yaş üstü vatandaşlar artık saatleri saymaya başladı. 50 gün sonra gelen 4 saatlik sokağa çıkma izni karşısında uzmanlardan da uyarılar geldi. 65 yaş üzeri vatandaşlar için uyarılarda bulunan uzmanlar vatandaşların güneşlenme ihtiyaçlarını gidermeleri gerektiğini söyledi. 

BAKAN SOYLU BİR RİCAM VAR DEDİ

Bu arada twitter hesabından "Bir ricam var" diyerek paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarın (pazar) 65 yaş üstü ve kronik hastaların 11.00-15.00 saatleri arasında uzun süreden beri ilk kez dışarı çıkabileceğini belirterek, sokağa çıkma yasağının olmadığı 57 ildeki vatandaşlara seslendi. Bakan Soylu, "Sizler de büyüklerimiz için bu saatlerde çıkmayın" dedi.

Bakan Soylu, şu ifadeleri kullandı: "Bir ricam var. Yarın 65 yaş üstü ve kronik hastalarımız 11.00-15.00 arası uzun süreden beri ilk kez dışarı çıkabilecekler. 24 ilde sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için kimseyle karşılaşmazlar. Diğer 57 ildeki vatandaşlarımız? Sizler de büyüklerimiz için bu saatlerde çıkmayın."



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI