Gündem

Gündem Haberleri

YAĞMURDAN ARTA KALANLAR!

YAĞMURDAN ARTA KALANLAR!

Çerkezköy`de yağan `yaz` yağmurunun ardından oluşan sel baskınları ve su birikintilerine ait görüntü ve fotoğraflar sosyal medyayı doldurmaya yetti.

Bu sabaha karşı bastıran sağanak, Çerkezköy`ü esir aldı. Yağmur suyu ilçenin birçok mahallesinde sel baskınlarına neden olurken, vatandaşlar yardım çığlıklarını sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraf ve görüntülerle istemeye başladı.

SOSYAL MEDYA YAĞMUR FOTOĞRAFLARIYLA DOLDU

Çerkezköy merkezinde Fevzi Paşa Mahallesi`nde oluşan su birikintisi yüzünden zor anlar yaşayan vatandaşlar, "An itibariyle Fevzipaşa" diye paylaştıkları fotoğraflarla yaşadıklarını arkadaşlarıyla paylaştı. Sel, Kent Park`ta gölleşme ve yağmur suyu birikintilerine neden olurken, Kızılpınar`da da etkili oldu. Emlak konutları mevkiinde ve birçok noktada yağmur suyu yüzünden mahsur kalan vatandaşlar kepçe ve çeşitli şekillerde yardıma koşanlar tarafından kurtarıldı. Bu arada, Raif Dinçkök Okulu`nun istinat duvarı yıkılırken Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kumlugeçit Emlak Konutları`nın arkasındaki derede taştı. Yağmur sularından Çerkezköy Devlet Hastanesi`nin Acil Servisi de nasibini aldı.

İhbar üzerine TESKİ ekipleri yağmur sularının çekilmesi ve vatandaşlara yardım için çeşitli bölgelerde çalışma yürüttü.  



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR