BAŞKAN ALBAYRAK ÇORLU HALKIYLA BULUŞTU

BAŞKAN ALBAYRAK ÇORLU HALKIYLA BULUŞTU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "11 Gün 11 İlçede Halkımızla Birlikteyiz" sloganıyla başlatılan halk buluşmaları kapsamında Çorlu ilçesini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi`nin (TESKİ) üst yöneticileri ve tüm daire başkanlarının da katılımıyla sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, Çorlu ilçesine bağlı Nusratiye ve Silahtarağa mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile görüşmeler gerçekleştirdi.

DAHA İYİ BİR TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Başkan Albayrak, vatandaşlarla yakından ilgilenerek taleplerini dinledi. Vatandaşlardan gelen taleplere önem verdiklerini ifade eden Başkan Albayrak, "Daha iyi ve yaşanılabilir bir Tekirdağ idealiyle çıktığımız bu yolda mesai kavramı gözetmeksizin çalışamaya devam edeceğiz" dedi. Mahalle sakinleri de Başkan Albayrak`a yapılan çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

ÇORLU DAHA DA GELİŞECEK

Mahalle ziyaretlerinin ardından Çorlu Belediyesi`ne de beraberindeki heyetle birlikte bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, burada Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt`la birlikte Çorlu ilçesinde hayata geçirilen ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan hizmet ve projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da Büyükşehir Belediyesi`nin Çorlu`da yaptığı hizmet ve yatırımlardan dolayı Başkan Kadir Albayrak`a teşekkür etti ve Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde Çorlu halkına hizmet vereceklerini dile getirdi.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM