Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

57. ALAY’DAN BAŞKAN ERKİŞ’E DAVET

57. ALAY’DAN BAŞKAN ERKİŞ’E DAVET

57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim Yılmaz ve komite üyeleri, çarşamba günü saat 12.00’da Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’i makamında ziyaret etti.

57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim Yılmaz ve komite üyeleri, çarşamba günü Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’e ziyarette bulundu. 57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Yılmaz, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’i 57. Alay Sancak Devir Teslim Töreni’ne davet etti.

57. ALAY YÜRÜYÜŞ KOMİTESİ’NDEN SARAY BELEDİYESİ’NE ZİYARET

57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim Yılmaz ve komite üyeleri, çarşamba günü saat 12.00’da Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’i makamında ziyaret etti. Çanakkale Zaferi hakkında bilgiler veren 57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim Yılmaz, 22 Şubat 2023 tarihinde Tekirdağ’da gerçekleştirilecek olan 57. Alay Sancak Devir Teslim Töreni’ne Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’i davet etti.

BAŞKAN ERKİŞ ATATÜRK PORTRESİ ARMAĞAN ETTİ

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, 57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim Yılmaz ve komite üyelerine anlamlı ziyaretleri ve nazik davetleri için teşekkür ederek özel olarak tasarlanan Atatürk Portresi armağan etti. 



Anahtar Kelimeler: . BAŞKAN ERKİŞ’ DAVET

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ