4.KAZAK GÖLÜ FESTİVALİ BAŞLIYOR

4.KAZAK GÖLÜ FESTİVALİ BAŞLIYOR

Kapaklı Belediyesi’nin Kazak Gölü Festivali’nin dördüncüsü bu yıl 26-27-28-29-30 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kapaklı Belediyesi tarafından kent yaşantısı ve sosyal hayata katkı sunmak, ilçenin ve Kazak Gölü Mesire Alanı’nın tanınırlığını artırmak amacıyla ilk kez 2019’da düzenlenen Kazak Gölü Festivali’nin dördüncüsü bu yıl 26-27-28-29-30 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Etkinlik programına https://www.kapakli.bel.tr/guncel/etkinlikler  adresinden ulaşabilirsiniz.

Sünnet şöleni heyecanının yaşanacağı ve kültürel birçok etkinliğin düzenleneceği festival kapsamında ünlü şarkıcılar Ece Seçkin, Kobra Murat, Alişan ve Sefo sahne alacak. Festivalin sunuculuğunu ünlü sunucu ve şovmen “Sahne Adamı” Doğukan Alsay yapacak.

FESTİVAL 26 AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAK

Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenecek 4.Kazak Gölü Festivali 26 Ağustos Cumartesi günü başlayacak. Festival alanında kurulacak sergi ve stantlarda Kapaklı Belediyesi kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünleri beğeniye sunulacak. Kurulan stantlarda festival boyunca sergi ve satış yapılacak.

MÜZİK GRUPLARI SAHNE ALACAK

Festivalin ilk akşamında yerel müzik grupları sahne alacak. Mert İnan Live Band grubu 20.30’da, Maalesef Band grubu ise 21.30’da konser verecek.

ECE SEÇKİN KONSERİ DÜZENLENECEK

Festivalin ikinci gününde çocuklar ve gençler için sokak oyunları, şut çekme, halat çekme, çuval yarışı gibi eğlenceli etkinlikler ve animasyon gösterileri düzenlenecek. Akşam saat 21.30’da ise ünlü şarkıcı Ece Seçkin sahne alacak ve sevilen şarkılarını seslendirecek.



Anahtar Kelimeler: .KAZAK FESTİVALİ BAŞLIYOR

YAŞADIĞIMIZ BİR VATANIMIZ VARSA BUNU GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

TEKİRDAĞ’DA KIBRIS GAZİSİ GAZİLER GÜNÜ’NDE VEFAT ETTİ

TEKİRDAĞ’DA ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYON: 143 KİŞİ YAKALANDI

BÜYÜKŞEHİRLE HAREKETE GEÇ

KAYMAKAM GÜNLÜ YILLIK İZNE AYRILDI