4 SOKAKTA SICAK ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR

4 SOKAKTA SICAK ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Çerkezköy Belediye Başkanı Akay, Cumhuriyet Mahallesi Akvaryum, Sarı, Piramit ve Ulusal Sokaklarda başlayan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesi Akvaryum, Sarı, Piramit ve Ulusal Sokaklarda sıcak asfalt kaplama çalışmaları başladı.

Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmete açılan T.C. Sağlık Bakanlığı Mazhar Buyruk Aile Sağlık Merkezi’nin bağlantı yollarında sıcak asfaltlama çalışmalarına başlanıldığını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Cumhuriyet Mahallesi sakinlerimizin hayırsever işadamı Saim Buyruk tarafından yaptırılan Mazhar Buyruk Aile Sağlık Merkezi’ne daha rahat ve kolay ulaşabilmeleri adına Aile Sağlığı Merkezimize çıkan sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarımıza başladık.

3 BİN METREKARELİK YOL AĞI ASFALT KAPLANIYOR

Sıcak asfalt kaplama çalışmalarımız kapsamında Cumhuriyet Mahallemizde bulunan  Akvaryum, Sarı, Piramit ve Ulusal Sokaklarda ki toplam 3 bin metrekarelik yol ağımızı sıcak asfalt ile kaplayacağız. Bugün başladığımız çalışmaları hafta sonu tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Akvaryum, Sarı, Piramit ve Ulusal Sokaklardaki sıcak asfalt çalışmasının tamamlanması ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin yeni açılan Aile Sağlığı Merkezi’ne daha rahat ulaşacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, kentimiz genelinde de üst yapı ve diğer çalışmaların devam ettiğini kaydetti.