4 FABRİKA KURDUM AMA EN İYİSİ SİZSİNİZ!

4 FABRİKA KURDUM AMA EN İYİSİ SİZSİNİZ!

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileriyle Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nda, buluşan ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, öğrencileri bu sözlerle alkışladı…

Pazar günü açılışı yapılan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nda (ÇEF) gövde gösterisi yapan ÇTSO Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin hoş bir sürprizle karşılaştı. Fuarı gezmek için gelen binlerce öğrenci Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi’nin hayırseveri Ahmet Çetin ile buluştu.

ÇEF’TE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Çerkezköy’de kurulan Endüstriyel Fuar’da bugün öğrenci hareketliliği yaşandı. Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi ve Veliköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri toplu halde fuarı ziyaret ederek, stantları dolaşıp yetkililerden bilgi aldı. Öğrenciler fuar ziyareti sırasında karşılaştıkları ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin ile de fotoğraf çekilip sohbet etti.

SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ

ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin’in hayırseveri olduğu Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileriyle Çetin Group Stantı önünde buluşması esnasında gençlerin yoğun ilgi gördü. Bu ilgiye karşılık veren Ahmet Çetin, “Ben bugüne kadar 4 tane fabrika kurdum ama en iyisi sizsiniz. Bugüne kadar yaptığım en iyi yatırım sizin okulunuzdur. Sizlerle gurur duyuyorum. Her biriniz ülkemizin imarında gelecekte görevler alacaksınız. Sizler bizim geleceğimizsiniz.” İfadelerini kullandı. Genç öğrenciler daha sonra Ahmet Çetin ile fotoğraf çekilerek, fuardaki stantları dolaşmaya devam etti.

Bu arada Ahmet Çetin, Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencilerinden sonra Veliköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle de sohbet edip fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi.

ÇETİN 01 ROKETİNİ TASARLAYAN EKİPLE POZ VERDİ

Fuar da Ahmet Çetin’in özel bir buluşması ise Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi’nden Çetin 01 Roketini tasarlayan ve TEKNOFEST’te temsil eden ekiple oldu. Soy isminin verildiği roketi tasarlayan öğrenci ekibiyle de kısa bir sohbet yapan Ahmet Çetin, öğrencilerden başarılı tasarımlarıyla güzel sonuçlar alacak yeni roketler yapmalarını beklediğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: FABRİKA KURDUM İYİSİ SİZSİNİZ!

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU