HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

43. SAYIMIZ ÇIKTI!

43. SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı çıktı. Haftanın manşetinde Kapaklı Belediyesi`nin Rüzgar Gülü için çekilen 8.5 milyon TL`lik özel banka kredisi var!

Trakya Flaş Haber Gazetesi, bu haftada yine dopdolu haberlerle 43. sayısıyla okurlarıyla buluştu. Haftanın manşetinde Kapaklı Belediyesi var!

Trakya Flaş Haber Gaztesi`nin bugün yayımlanan yeni sayısında  Kapaklı Belediyesi`nin 31 Mart öncesinde tamamlanan Rüzgar Gülü Santrale için çekilen kredi var. 8,5 Milyon TL`lik kredinin 5 Milyon TL`si eski Başkan İrfan Mandalı tarafından çekilmiş ancak, amacına yönelik kullanılmamış. Seçim sonrası Başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Çetin, olayı savcılığa intikal ettirerek, kamu zararı olduğunu öne sürüyor. Bu hafta yine dolu dolu okurlarımızla buluşan gazetemizin sürmanşetinde ise iki ay önce yazdığımız bir başka haberimizin devamı yer alıyor. PTT`deki dolandırıcılık olayını yazdığımız haberimizden iki ay sonra müfettiş raporuyla PTT`deki 2,5 milyon civarı vurgun sabitlendi. PTT olayla ilgili mahkemeye gitti. Detaylar gazetenizde.

Bu hafta Trakya Flaş Haber`in bir başka birinci sayfa haberi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın seçim öncesi siyasi rakibi SP adayına verdiği iş var.  Kapaklı ve Çerkezköy`den renkli haberlerin bulunduğu gazetenizde, haftanın gündemlerini takip edebilirsiniz.

Öte yandan Trakya Flaş Haber Gazetesi, 43. sayısında yeni köşe yazılarıyla okurlarıyla buluştu. Eğitimci yazarımız Mehmet Demirbaş, bu hafta nefis bir yazıyla karşınızda. Minik Yazarlarımız Edanur Bursalı ve Eylül Özbey yeni yazılarıyla bir kez daha okurlarımızla buluştu. Ünal Fırat ve Kara Kutu`da Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, haftanın yazılarıyla okurlarımızla buluştu.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber artık tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız tüm bayilerde...

 



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI