Gündem

Gündem Haberleri

DUALARLA AÇILIŞI YAPILDI

DUALARLA AÇILIŞI YAPILDI

Dünya mutfağının örneklerini de menüsünde bulunduran yelpazesi hayli geniş Palais Cafe Restaurant, 2. şubesini Çerkezköy`de kalabalık bir davetli topluluğu önünde açtı...

Pastane-Kafe ve yemek olmak üzere üç menüyü bünyesinde birleştiren Palais Cafe ve Restaurant,  ikinci şubesini Çerkezköy`de açtı. Saray`da ilk şubesi bulunan Palais Cafe ve Restaurant`ın açılışına kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Daha önce Saray`da hizmet vermeye başlayan Palais Cafe ve Restaurant burada gördüğü ilginin ardından şubesini Çerkezköy`de hizmete açtı.  İşletmeciliğini Ferdi Çeken ve Orhan Özer`in yaptığı yeni işletmenin açılışında konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve 26. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, hayırlı olması temennisinde bulunurken, sahiplerine bol kazanç dileğini de unutmadı.

200 KİŞİLİK KAPASİTESİ VE ÖZEL TASARIM KONSEPTİ İLE GÖZ KAMAŞTIRDI

İşletme sahipleri Orhan Özer ve Ferdi Çeken`in davetlilere açılışta kendilerini yalnız bırakmadıkları için yaptığı teşekkürün ardından dualar eşliğinde kurdelası kesilen Palais Cafe ve Restaurant, konsepti ile göz kamaştırdı. Büyük bir özenle tasarlanan konsepte, kafe-pastane ve resturant aynı çatı altında birleştirildi. Dünya yemeklerinin örneklerini menüsünde bulunduran Palais`te, aynı anda 200 kişiye hizmet verilebildiğini belirten Orhan Özer,  zengin menüsüyle özel tasarlanmış konsepti Çerkezköylüler`in hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Palais`te çocuk oyun salonu ve mini bir kitaplıkta uzun süre zaman geçirecek müşterilere sunulan farklı bir hizmet olarak bekliyor.

Atatürk Caddesi No: 104/A adresinde hizmete giren yeni işletmenin açılış törenine CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve 26. Dönem Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan`ın yanı sıra Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Güven,  AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI