Gündem

Gündem Haberleri

ALBAYRAK`TAN ÇERKEZKÖY TURU

ALBAYRAK`TAN ÇERKEZKÖY TURU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, seçimin ardından 11 ilçeyle buluşmaya başladı. Albayrak, son buluşmasını Çerkezköy`de yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, geçen dönem olduğu gibi yeni dönemde de ilçelerde `Halk buluşmaları`na devam ediyor.  Başkan Kadir Albayrak, 11 gün boyunca 11 ilçede gerçekleştireceği halk buluşmalarına Çerkezköy ile devam etti. 17 Haziran`da ilk buluşmasını Malkara`da gerçekleştiren Albayrak, 6`ncı ilçeyi de dün tamamladı. Albayrak, bugün Kapaklı`da olacak.

KIZILPINAR VE VELİKÖY İLE BAŞLADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy ziyaretine Veliköy ve Kızılpınar ile başladı. Sabah saat 4.30`da Veliköy`e gelen Albayrak, daha sonra Kızılpınar mahallesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Albayrak, kendilerine Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019-2024 döneminde hem Çerkezköy hem de Tekirdağ genelinde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

BELEDİYE VE KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

Albayrak daha sonra Çerkezköy merkezine geçerek buradaki TESKİ`de bulunan makamına geçti. Buradan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ı makamlarında ziyaret eden Albayrak, ilçede sürdürülen çalışmalar hakkında fikir alışverişi yaptı. Ziyaretler sonrasında Kaymakam Abban ve Vahap Akay`a gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eden Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ilk hizmet dönemimizde Çerkezköy`e önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Yeni dönemde de değerli kardeşim Vahap Akay ile uyum içinde çalışarak ilçemizin daha da fazla kalkınmasını sağlayacağız" dedi.

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Daha sonra Çerkezköy Muhtarlar Derneği`ni ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, burada dernek başkanı Tahsin Akgün ve ilçe mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların, görev yaptıkları mahallelerle ilgili öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Albayrak, kendilerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi`nin 2019-2024 döneminde gerçekleştireceği projeleri hakkında bilgi verdi. Çerkezköy Muhtarlar Derneği ziyareti sonrasında konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Yol arkadaşlarımız olan Muhtarlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

YAPILACAK YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ

Program kapsamında Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonu`nda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi ve TESKİ`nin üst yönetimi ve daire başkanlarının katılımı ile değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Çerkezköy`de bugüne kadar yapılan yatırımlar ile yeni hizmet döneminde yapılacak olan yatırım ve projeler görüşüldü. Taraflar, Çerkezköy`ün ihtiyaçları ve bu ihtiyaçların çözümü ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

STK`LARI ZİYARET ETTİ

İlçede faaliyet yürüten STK`larla da görüşen Başkan Kadir Albayrak, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Hakan Fıçıcı ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe`yi ziyaret ederek, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi`nin yeni dönemdeki çalışmaları ilgili kendilerine bilgi verdi. Hakan Fıçıcı ve Muzaffer Yaztepe de Başkan Albayrak`a ziyareti nedeniyle teşekkür ederken, son zamanlarda yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

SİYASİ PARTİLERİ ZİYARET ETTİ

Albayrak Çerkezköy ziyaretinde partilerin ilçe teşkilatlarını da ziyaret etti. İlk olarak İYİ Parti`ye giden Başkan Albayrak, burada İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetimi tarafından ağırlandı. TESKİ`nin yatırımları hakkında bilgiler veren Albayrak, İYİ Parti İlçe Teşkilatı`na seçimlerde verdikleri destek nedeniyle de teşekkür etti. Başkan Albayrak daha sonra AK Parti`ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

DOLANDIRICILIK OLAYINI SORDU

AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök tarafından karşılanan Başkan Albayrak ve beraberindekiler daha sonra ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Uzun bir süre AK Partililer`i dinleyen Başkan Albayrak, "Görüş ve önerilerinize her zaman açığız. Büyükşehir Belediye Meclis Üyeniz de var. Bana her zaman, ulaşabilirsiniz."dedi. İlçe Başkanı Ümit Kök ise Başkan Albayrak`a ziyareti nedeniyle teşekkür ederken, birçok konuda vatandaşların talep ve önerileri olduğunu belirterek, bunları iletti. Kök, ayrıca Çerkezköy Belediyesi`nde yaşanan `Dolandırıcılık` olayını da dile getirirken Albayrak`a müfettiş göndermesini hatırlattı. Başkan Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak bir müfettiş gönderdik. Henüz çok erken. Yargıya`da intikal etti. Yargı işi araştıracak. Başkanla da konuştum. O da çok üzgün." ifadelerini kullandı.

Başkan Albayrak, daha sonra MHP İlçe Teşkilatı ve CHP İlçe Teşkilatı`nı ziyaret etti. Albayrak, burada ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, fikir alışverişi yaptı.

ARITMA TESİSİ`NDE İNCELEME YAPTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy ziyaretini TESKİ İleri Biyolojik Atık su Arıtma Tesisini ziyaret ederek noktaladı. Başkan Albayrak burada, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz`den çalışmalar ile ilgi bilgi aldı.  Albayrak, arıtma tesisinde gördüğü aksaklıkların da kısa sürede giderilmesi için talimatlar verdi.

Başkan Kadir Albayrak`a Çerkezköy ziyaretine TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Büyükşehir daire başkanları da eşlik etti.



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI