Gündem

Gündem Haberleri

TESKİ`DEN ÇEŞME AÇIKLAMASI

TESKİ`DEN ÇEŞME AÇIKLAMASI

Bugün sosyal medyada görüntüleri dolaşan köy çeşmesindeki TESKİ mührü ile ilgili açıklama geldi. TESKİ, çeşmenin şehir şebekesine bağlı olduğunu belirtti.

Bugün sosyal medyada dolaşan köy çeşmesinin görüntüleri bazı gazetelerde de haber olunca TESKİ (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürlüğü`nden yazılı bir açıklama yapıldı. TESKİ, mühürlenen çeşmenin suyunun mahalle şebekesinden aktığını belirterek, yürütülen çalışmalar nedeniyle geçici olarak kapatıldığını belirtti.

İŞTE TESKİ`NİN AÇIKLAMASI

 ?Tekirdağ?da Köy Çeşmesini Mühürlediler? başlıklı habere açıklık getirmek amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. 

Şarköy ilçemizin Güzelköy mahallesine su veren kaynakta suyun yetersizliğinden kaynaklı bakım ve içme suyu hattının yaklaşık 1000 metrelik kısmının yenilenmesi ile ilgili çalışma başlatılmıştır ve çalışmamız devam etmektedir.  Vatandaşlarımızın ve Muhtarımızın "mahallemizde 3 adet mahalle çeşmesi bulunmaktadır. Bunlardan 2 tanesine kendi kaynağından su gelmektedir. Bahse konu olan çeşme ise mahalle şebekesine bağlıdır. Çalışmanız tamamlanana kadar şebekeden bağlı çeşmenin suyunu kapatın" talebi doğrultusunda, geçici olarak çeşmenin suyu kapatılmıştır.

Kendi kaynaklarından su alan iki çeşmenin suyu açıktır. Çalışmalar tamamlandıktan sonra bahsi geçen geçici olarak kapatılan çeşmenin de suyu açılacaktır." 



Anahtar Kelimeler:

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

BAŞKAN NALLAR: HERKES ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPSIN, ŞEHRİMİZE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM

SÜLEYMANPAŞA’DA ŞENLİKLERİN TARİHLERİ BELLİ OLDU