HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ÇERKEZKÖY`DE ZAFER BAYRAMI

ÇERKEZKÖY`DE ZAFER BAYRAMI

30 Ağustos Zafer Bayramı`nın 98. yılı nedeniyle Çerkezköy`de düzenlenen törende Kaymakam Atilla Selami Abban ve protokol Atatürk Anıtı`na çelenk koydu ardından da şehitlik ziyareti yaptı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk Başkomutanlığını yaptığı Büyük Taarruz`un ardından gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı, 98. yılında pandemiye rağmen kabalalık bir katılım gerçekleşti. Protokol, Atatürk Anıtı`na çelenk sunumunda bulundu ardından şehitlik ziyareti yapıldı.

Türkiye Cumhuriyeti`nin kurulmasına giden 30 Ağustos Zaferi, 98. Yılında büyük bir coşku ile kutlanıyor. Çerkezköy`de pandemi tedbirleri kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları gerçekleşti.  Sabah 09.30?da Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkanı Vahap Akay ve protokol üyeleri Cumhuriyet Meydanı?nda düzenlenen törene katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başlayan törende Kaymakam Abban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Akyıldız ve Belediye Başkanı Akay Atatürk Anıtı?na çelenk sundu.

ŞEHİTLERE KARANFİL BIRAKIP DUA ETTİLER

Atatürk Anıtı`ndaki çelenk sunum töreninin ardından protokol üyeleri Çerkezköy Şehitliği`ne geçerek burada şehit mezarlarını ziyaret etti. Karanfil bırakıp duaların edildiği şehitlikte, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş dua ettirdi.  30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız ve Belediye Başkanı Vahap Akay?ın yanı sıra Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcı Vekili Şehzade Mustafa Sevban  Atalay, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, resmi kurum ve kuruluş temsilcileri, askeri erkan, gaziler, şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI