Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

GÜZEL BİR TATİLİ HAK ETTİNİZ

GÜZEL BİR TATİLİ HAK ETTİNİZ

Dün verilen karnelerle birlikte 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı sona erdi. Yaz tatiline giren öğrencilere tavsiyelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, "Güzel bir tatili hak ettiniz. Bu tatili fırsata dönüştürmek elinizde."dedi.

Geçen yıl 17 Eylül`de başlayan 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı dün sona erdi. Tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ`da da öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline girdi. İl genelinde 184 bin öğrenci bu yıl 561 okulda eğitim gördü.

TEKİRDAĞ`DA 184 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ

17 Eylül 2018 başlayan 2018-2019 eğitim öğretim yılının 2`inci dönemi sona erdi. Öğrenciler yaz tatiline girdi. Tekirdağ`da 10 bin 982 öğretmen  421 resmî 140 özel olmak üzere toplam 561 okulda 184 bin 781 öğrenci 2018-2019 eğitim öğretim sezonunu tamamladı.

KARNE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karne töreni düzenlendi. Öğrenciler Karnelerini ve hediyelerini  Vali Yardımcısı Dr. Abdullah Kalkan, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Önder Atik`ten aldı.

Karne törenine protokolün yanı sıra öğretmenler, öğrenciler veliler katıldı.

EVDE KARNE VERDİLER

Dün ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çorlu`da Evde Eğitim gören Emlak Konutları Ergene Vadisi İlkokulu 1. Sınıf Öğrencisi Sarp Balçık ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi Yiğit Alkan`ı Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, okul müdürleri ve öğretmenleri ile birlikte evlerinde ziyaret ederek karne ve hediye takdim etti.  

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN TATİL MESAJI

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan yaz tatiline giren öğrencilere, "Güzel bir tatili hak ettiniz. Bu tatili fırsata dönüştürmek elinizde. Gezmek, eğlenmek en önemlisi dinlenmek  hakkınız. Bu tatili en güzel bir şekilde değerlendireceğinize inanıyorum. Karnedeki notlarınız sizi rehavete ve yılgınlığa sürüklemesin. Karnedeki notlarınız, istediğiniz gibi değilse bundan dolayı üzülmeyeniz, unutmayın ki notlarınızın istediğiniz gibi olmaması, istediğiniz gibi olmayacağı anlamına gelmez. Hiçbir şey sizden kıymetli değil, asıl kıymetli olan sizsiniz. Tatilde dinlenmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle dolu dolu zaman geçirmenizi, sanal ortamlara bağımlı kalarak değil, kişisel ve sosyal gelişiminizi destekleyici faaliyetlerde yer almanızı ve kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Okuduğunuz her bir kitap size yeni bir ufuk açacak, gelişiminize en değerli katkıyı sağlayacaktır. Bilgi çağında okuyan, araştıran, bilgi ve becerilerini daima yenileyen bireyler olmanız sizlerin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemenizi sağlayacaktır." mesajı verdi.



Anahtar Kelimeler:

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ