HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

DÖRT MEVSİM ADAKLIK KURBAN!

DÖRT MEVSİM ADAKLIK KURBAN!

Kendi çiftliğinde ürettiği küçükbaş hayvanları yılın dört mevsimi adaklık kurban olarak satışa sunan besici Kadir Şahin, yaklaşan kurban bayramı öncesinde açılışı Trakya Flaş Haber`e yaptı!

Çerkezköy Adaklık Kurban satış noktasında kendi üretimi olan küçükbaş hayvanlara, vatandaşların bir telefon kadar yakın olduğunu söyleyen besici Kadir Şahin, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık satışına da başladıklarını belirtti.

KURBANLIK SATIŞLARI BAŞLADI

Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi`nin karşısında Çorlu yolu üzerinde Adaklık Kurban satış noktasında küçükbaş hayvanların satışını yapan besici Kadir Şahin, kurbanlık satışlarına da başladıklarını söyledi. Kurban Bayramı yaklaşırken, bazı vatandaşların `Kurbanlık` almaya başladığını belirten besici Şahin, "Kurban kesecek vatandaşlarımızdan bazıları, erkenden almak istiyor. Çok erken ancak, kurbanlık için müşteriler gelmeye başladı. Vatandaşımız, şimdiden kurbanımı alayım dursun diyebiliyor. Biz 7/24 buradayız. Acele etmelerine gerek yok.  Zaten Adaklık Kurban satışımız sürekli devam ediyor. Yine evinin bahçesi olan, bakabileceği imkanlara sahip olan bazı vatandaşlarımız, kuzu alıyor. İki üç ay besliyor. Büyüyünce de kesiyor. "diye konuştu.

BİR TELEFON KADAR YAKINIZ

Kendi çiftliğinde ürettiği küçük baş hayvanları Çerkezköy`deki Adaklık Kurban satış noktasında vatandaşlarla yılın tüm mevsiminde buluşturan besici Kadir Şahin, "Saray`a bağlı Kadıköy`deki çiftliğimizde kendi üretimimiz olan küçükbaş hayvanlarımızı burada oluşturduğumuz Adaklık Kurban satış noktasında vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Bir telefon kadar yakınız. Adak kesmek isteyen vatandaşlarımız, bu işi bir telefonla çok rahat görebiliyor." dedi.

KESİP, SOYUP, PARÇALAYIP VE POŞETLİYORUZ

Adaklık kurban alan vatandaşlara büyük kolaylıklar sağladıklarını da sözlerine ekleyen Şahin, şöyle devam etti: "Kurban kesimi vatandaşımız için büyük zorluklar getiriyor. Her yerde kurban kesilemiyor. Temizlik önemli. Çevreyi kirletmemek lazım. Bu açıdan biz burada hijyenik bir ortamda kesip, soyup, parçalara ayırıp poşetleyerek teslim ediyoruz. Bu açıdan vatandaşımıza çok büyük bir kolaylık oluyor." dedi.

AL SAT YAPMIYORUZ

Kurbanlık küçükbaş hayvanlardan kuzu, koyun, keçi, teke, oğlak, koç bulunduğunu hatırlatan besici Şahin, "Biz sadece kurban bayramına yönelik bu işi yapmadığımız için fiyatlarımız da çok uygun. Adaklık kurban almak isteyen vatandaşlarımız mutlaka bizi arasın. Al sat yapmıyoruz. Kendi üretimimiz olması fiyatlarımıza da yansıyor." diye sözlerini tamamladı.

 

İrtibat: 0 533 357 71 61

Kızılpınar karşısı Çerkezköy-Çorlu Yolu

(Shell benzinlik yanı)

 



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI