ARTIK DİKİLİ BİR AĞACIMIZ OLACAK

ARTIK DİKİLİ BİR AĞACIMIZ OLACAK

Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Recep Çalışkan, 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı nedeniyle bize yaptığı ziyarette anlamlı bir hediye getirdi.

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı nedeniyle Trakya Flaş Haber Gazetesi ve Radyo Şeker`i ziyaret etti. Ziyarette Başhekim Çalışkan?a Optimed Hastanesi kurumsal iletişim ve pazarlama uzmanları Metin Demirtaş ve Nagihan Aktaş da eşlik etti. Ziyarette Basın Bayramı anısına Optimed Ailesi anlamlı bir hediye getirdi.

BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Başhekim Recep Çalışkan ve beraberindekiler ilk ziyareti Trakya Flaş Haber Gazetesi`ne yaptı. Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez`in ağırladığı Başhekim Çalışkan, 24 Temmuz Basın Bayramı`nı kutlarken, "Bazı mesleklerin gece gündüz ayırımı olmuyor. Sağlık sektöründe olduğu gibi gazetecilerinde gecesi gündüzü olmuyor.  7/24 hizmet hizmet veriyorsunuz. İşiniz zor ve sorumluluğunuz fazla. Halka en doğru haberi en hızlı şekilde vermek için uğraşıyorsunuz. Bizlerde kamuoyunda olup biteni sizlerden öğreniyoruz. Dediğim gibi sağlık sektörü olarak bizler de yoğun çalışıyoruz. Bu yoğunluktan her zaman görüşemiyoruz. İşte böyle günlerde birbirimizin yanında olmak istedik. Optimed Ailesi olarak Gazeteciler Günü ve Basın Bayramınızı tebrik eder, başarılar dileriz."diye konuştu.

ANLAMLI GÜNDE BİZİ YANLIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Başhekim Çalışkan ve beraberindekilere Optimed Ailesi için teşekkürlerini ileten Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, "Trakya Flaş Haber Ailesi olarak Optimed Ailesi`nin bu nazik ziyaretinden oldukça memnun kaldığımızı bilmenizi isteriz. Bizim hangi şartlarda görev yaptığımızı sizinde söylediğiniz gibi yine en iyi siz anlarsınız. Bu anlamlı günde bizleri unutmadığınız için tekrar tekrar teşekkür ederiz."dedi.

FİDAN HEDİYE ETTİ

Optimed Başhekimi Çalışkan ve baraberindeki Demirtaş ve Aktaş daha sonra kardeş kuruluşumuz olan Radyo Şeker`i ziyaret ederek, Ünal Fırat`ın da Basın Bayramı`nı tebrik etti. Radyo Şeker sahibi Ünal Fırat da Başhekim Çalışkan ve beraberindekilere teşekkür etti. Ziyaretlerin sonunda Optimed Hastanesi Başhekimi Çalışkan`dan anlamlı bir de hediye geldi. Çalışkan Optimed Ailesi adına Tema Vakfı`na ait Kütahya Altınova`daki Hatıra Ormanı`na fidan bağışı Trakya Flaş Haber Gazetesi`ne hediye etti. Bu anlamlı hediyeye teşekkür eden Yayın Yönetmenimiz Albez, "Artık bizim de dikili bir ağacımız olacak" diye espri yaparak kabul etti.



Anahtar Kelimeler:

PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR