Gündem

Gündem Haberleri

24 MART`TA SONA ERECEK!

24 MART`TA SONA ERECEK!

4 Mart`ta dağıtılmaya başlanan seçmen bilgi kağıtları, 24 Mart`a kadar muhtarlıklardan temin edilebilecek...

Yerel seçimler için muhtarlıklarda askıya çıkarılan seçmen bilgi kağıtları 4 Mart 2019`da dağıtılmaya başlandı. 24 Mart`a kadar muhtarlıklardan temin edilebilecek seçmen bilgi kağıtları, e-devlet üzerinden seçmen tarafından alınabiliyor.

Seçmen bilgi kağıtlarını dağıtmaya başlayan 14 bin 3 seçmenin bulunduğu Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Recep Şahin, ``Seçman kağıdı alamayan vatandaşlarımız YSK`nın internet sitesinden oy kullanacağı yerleri öğrenebilirler.`` dedi.

E-DEVLET ÜZERİNDEN ALABİLİRLER

Seçmen bilgi kağıtlarını dağıtmaya 4 Mart`ta başladıklarını hatırlatan Muhtar Şahin, " 24 Mart`a kadar devam edecek. Seçmen kağıdı olmayanlar, alamayanlar YSK`nın internet sitesinden (ysk.gov.tr) okul ve sandığını öğrenebilir. Oy kullanacağı yeri öğrenen vatandaşlarımız Türkiye Cumhuriyeti kimliği ile oy kullanabilirler.`` dedi.

KİMLİKLE OY KULLANILACAK

Seçmen kağıtlarının oy kullanmak için gerekli bir belge olmadığını sadece seçmen sandık bilgilerini içerdiğini belirten Muhtar Şahin, ``Halkımız seçmen kağıdı yok diye oy kullanamama endişesi taşımasın. Seçmen kağıdı oy kullanmak için gerekli bir belge değildir, sadece oy kullanacağımı yeri ve adresi öğrenmek için kullanılan bir belgedir. Seçmen kağıdı olmadan da YSK`dan adresi öğrenip oy kullanmaya gidebilirler.``diye konuştu.

ADAYLARA BAŞARILAR DİLERİM

Yaklaşan yerel seçimlerdeki belediye başkan adaylarına başarılar dileyen Muhtar Şahin`in kendisi de yeniden muhtar adayı. Muhtar Şahin, "Mahalli seçimlerin Tekirdağımız`a ve Çerkezköyümüz`e hayırlı olmasını diliyorum. Tüm  belediye başkanı adaylarına başarılar diliyorum. Ayrıca muhtar adayı arkadaşlarımıza da başarılar dilerim."diye sözlerini tamamladı.



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR