BİR DE İŞARET DİLİYLE 23 NİSAN KOREOGRAFINI İZLEYİN

BİR DE İŞARET DİLİYLE 23 NİSAN KOREOGRAFINI İZLEYİN

Çorlu Atatürk İlkokulu velileri ve öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 100. Yılı nedeniyle anlamlı bir video hazırladı.

Çorlu`da Atatürk İlkokulu öğrenci ve velileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 100. Yılı nedeniyle `23 Nisan koreograf videosu` hazırladı.

23 NİSAN KOREOGRAFI

Çorlu`da eğitim ve öğretim yapan Atatürk İlkokulu öğrencileri ve veliler korona virüs tedbirleri kapsamında bu yıl evlerde kutlanacak olan 23 Nisan etkinlikleri için anlamlı bir video hazırladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nı meydanlarda kutlayamayan çocuklar kırmızı beyaz kıyafetler giyerek velileriyle birlikte evlerini de Türk bayrakları ile süsledi. Çocuklar hazırladıkları videoda "Hayat Bayram olsun" şarkısını velileriyle birlikte seslendirdi.

İŞARET DİLİ KULLANDILAR

Ancak çok özel bir seslendirmeye imza atarak, işitme engelliler için de 23 Nisan özel koreograf videosundan seslendi. İşaret diliyle `Hayat Bayram` olsun şarkısını dile getiren öğrenciler velileriyle birlikte çektikleri görüntüleri daha sonra sınıf olarak birleştirdi. Elden ele taşınan Türk Bayrağı ve Cumhuriyet`in kurcusu Atatürk`ten görüntülerin de yer aldığı Atatürk İlkokulu 2/E sınıfı öğrencilerinin anne ve babalarıyla hazırladıkları `23 Nisan koreografı` görülmeye değer!

İşte Atatürk İlkokulu Öğrenci ve Velileri`nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 100. Yılı için hazırladıkları koreograf videosu...

 



Anahtar Kelimeler:

ÇTSO BAŞKANI ÇETİN’DEN FUARA KATILAN ÜYELERE ZİYARET

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA “KOBİ’LERE YÖNELİK PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ” DÜZENLENDİ

KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇTSO’YA ZİYARET