Gündem

Gündem Haberleri

2024 YILINDA 927 NİKAH KIYILDI

2024 YILINDA 927 NİKAH KIYILDI

Kapaklı Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından 2024 yılı içerisinde 927 nikah kıyıldı.

Kapaklı Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından 2024 yılı içerisinde 927 nikah kıyıldı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Yuva kuran tüm çiftlerimize mutlu ve huzurlu bir evlilik hayatı diliyorum.” dedi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Evlendirme Memurluğu 2024 yılında da yoğun mesai harcadı. 2024 yılında Kapaklı Belediyesi tarafından, 16’sı yabancı evlilik olmak üzere toplam 927 nikah akdi gerçekleştirildi.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Evlendirme Memurluğu personelimiz nikah işlemleri için başvuran çiftlerin gerekli evrakları teslim etmelerinin ardından kısa süre içerisinde nikah işlemlerini Atatürk Kültür Merkezimizde veya vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda düğün yaptıkları salonlarda gerçekleştiriyor. Zaman zaman nikahlara katılarak çiftlerimizin nikahlarını kıyıyor, ailelerinin mutluluklarına ortak oluyorum. Memurluğumuz geride bıraktığımız 2024 yılında 16’sı yabancı evlilik olmak üzere toplam 927 nikah işlemi gerçekleştirdi. Personelimize teşekkür ediyor, hayatlarını birleştirerek bir yuva kuran tüm çiftlerimize mutlu ve huzurlu bir evlilik hayatı diliyorum.” dedi.



Anahtar Kelimeler: YILINDA NİKAH KIYILDI
Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ