Gündem

Gündem Haberleri

TÜRKİYE`DEN İZLANDA`YA NOTA

TÜRKİYE`DEN İZLANDA`YA NOTA

Dün akşam saatlerinde A Milli takımımız İzlanda`daki havalimanında çeşitli sebeplerden ötürü bekletildikten sonra Türkiye, İzlanda`ya Norveç Büyükelçiliği aracılığıyla nota verdi.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri`nde İzlanda`yla aynı grupta bulunan A Milli Futbol Takımımız, yarın oynanacak eleme maçı için İzlanda`ya gelirken, havalimanında uygulanan muamele nedeniyle futbolcular büyük tepki göstermişti.

A Milli takımın kaptanları Burak Yılmaz ve Emre Belözoğlu, dün akşam havalimanında yaşadıkları sorunları canlı yayınla sosyal medya üzerinden duyurdu. Tekrar tekrar arandıklarını ve pasaport kontrolünde ciddi sıkıntılar yaşadıklarını basına ve hükümet yetkililerine iletti. Emre Belözoğlu`nun durumla ilgili röportaj verdiği sırada bir İzlanda vatandaşının mikrofonların arasından tuvalet fırçası uzatması sinirleri daha da geren son eylem oldu.

Olayın daha da gündem olması verilen tepkileri artırdı. Durumun vehameti sebebiyle hükumet yetkilileri Norveç Büyükelçiliği aracılığıyla İzlanda`ya nota verdi.



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU