Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

2.GELENEKSEL LEZZET ŞENLİĞİ

2.GELENEKSEL LEZZET ŞENLİĞİ

Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 2. Geleneksel Lezzet Şenliği Balkanlar: Lezzetin Coğrafyası Etkinliği düzenlendi?

Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Ziyafet Salonu`nda gerçekleşen 2. Geleneksel Lezzet Şenliği Balkanlar: Lezzetin Coğrafyası etkinliğine ilgi yoğun oldu. Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan ile Yunanistan ve Bulgaristan`dan gelen davetliler katıldı.

 

?TEKİRDAĞ BALKANLARDA ÖZEL BİR YERE SAHİP?

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak etkinlikte emeği geçen herkesi kutladığını belirterek, "Tekirdağ, Balkanlar`da özel bir yere sahip. İlimiz büyükşehir olmasının ardından Türkiye`nin de parlayan yıldızı haline gelmiştir. Ben inanıyorum ki; Tekirdağ, ileriki dönemlerde Türkiye`nin önemli büyükşehirleri arasında yerini alacaktır," dedi.

LEZZET ŞENLİĞİ

2. Geleneksel Lezzet Şenliği yapılan konuşmaların ardından Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan`dan gelen katılımcılar tarafından pişirilen yöresel yemeklerin davetlilere ikram edilmesi ile son buldu.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

TEKİRDAĞ ŞEHİR TİYATROSU PERDELERİNİ BERTOLT BRECHT İLE AÇIYOR

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASINDA HER HAFTA HEYECAN ARTIYOR

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI